Kristinka_2010 parašė:
Sveikos merginos, atklausiau sioj ligoninej paskaiteliu kursa ir labai man cia viskas patinka, kaip tik cia tikiuosi po 3 savaiciu jau tureti savo leliuka.As manau jus cia smarkiai perdadat su tais visais mokejimais. Gimdymas apskritai yra nemokama paslauga bet kurioje ligonineje.. Tad ar priims ar ne cia irgi nera tokiu klausimu. Jie kaip tik dziaugiasi, kad kuo daugiau gimdyviu atvyksta, nes nuo kiekvienos gauna is ligoniu kasu ten tuos piniginius krepselius.
Mane labiau domina kiti klausimai, kurios jau ten gimde:
1. Ar reikia issideti dekuti uzkloti vaikuciui, ar uztenka tik issivezimui tureti?
2. Ar yra ranksluotis vaikuciui nusluostyti po siknutes prausimu?
3. Ar pacioms gymdyvems irgi reikalingas ranklsuotis ar ligonine duoda?
cia niekas nesneka, kad reikia butinai moketi daktarams, cia kalba eina jei issikvieti gydytoja i gimdyma jei jis nebudi ta diena tai td turi susimoketi i kasa... o jei vaziuoji na ura tai nieko moketi i kasa ir neireikia, cia jau pacios norai ar duoti pinigu ar ne...
mes tai buvom isideje dekuti, kad uzkloti, nes kadangi ziema buvo
o db gal uzteks ir ka ten duos, bet siulyciau isimesti del visa pikto, nu nebent jei prireiks tai gales kas uzvesti
del ranksluostuko vaikuciui tai mes ir savo vezemes, nes ten kur palas duoda tai tik pasitiesti gerai, bet ir tai tiesdavom viska savo, ten mazai istikruju ka duoda, reikia daug ka savo tureti
visgi neprivati ten ligonine
del ranksluosciu gimdyvem tai butinai reikia tureti savo, issimaudyti tai tikrai noresi, o ten tai jei duoda tai tik naktinius ir viskas
kadangi man ir dare cezari tai ojojoj kiek mes ten rubeliu keitem
vyras net vaziavo dapirkti komplekteliu, nes pritruko, o buvom gan nemazai prisideje
jei berniukas gims tai is vis mys ir mys, fontanais kaip paleidzia tai tik spek uztengti ir mama visa grazi buna ir maziaus rubeliai slapi
tai va tiek is mano puses

lauki rytojaus ryto