Rozete parašė:
Pirmame aukšte yra laikinosios, kol
Jos veikia, vadinasi suremontuotu dar neatidare
Supratau
Josvainių g. 2, KaunasRozete parašė:
Pirmame aukšte yra laikinosios, kol
Jos veikia, vadinasi suremontuotu dar neatidare
Supratau
Užuoveja parašė:
Vis dar remontai šiandien buvau ?
Mano gydytoja sakė, kad per vasarą turi atidaryt renovuotas... bet kažin
Rozete parašė:
Mano gydytoja sakė, kad per vasarą turi atidaryt renovuotas... bet kažin
Pernai gimdziau balandzio 17, tai ir kalbejo jog jau po nauju iki velyku tikrai atidarys
idomu iki kuriu velyku tik :)))
Prieš gimdymą ir aš žiūrinėjau gimdymo namus ir žavėjausi kuriuose nors pamačiusi aplinką, kur beveik kaip viešbutyje viskas. Atrodė, kad nesvarbu, kiek kainuos, noriu gražiai, bet iš tikrųjų tai gimdant nesimato nei sienos, nei lubos - niekas. Vienintelis dalykas, į kurį kitą kartą atsižvelgčiau, yra medicininė pagalba ir jeigu turit gydytoją/akušerę, su kuria norėtumėt tartis, bet abejojat dėl aplinkos, raginčiau neabejoti
Prieš porą mėnesių čia gimdžiau - gimdykloje priežiūra ir atmosfera buvo nuostabi. Dėl personalo priimtų sprendimų nedrįstu ginčytis, bet buvo intervencijų, kurių - buvau skaičiusi - kad geriau vengti. Galbūt mano atveju jos buvo neišvengiamos, nežinau. Taip pat buvau skaičiusi, kad gimdyti geriau sėdimoje padėtyje, bet pasirinkimo čia neturėjau - padėtis buvo horizontali. Gal mano skaityta literatūra nebuvo vienareikšmiškai teisinga. Nepaisant šių dalykų, visa gimdymo atmosfera buvo puiki, vaikelis gimė sklandžiai ir greitai, o tai svarbiausia. Esu dėkinga gimdymą priėmusiems medikams.
Mažiau man patiko kūdikio priežiūra - nors po gimdymo turėtų būti skiriamos dvi valandos mamai pabūti su vaikučiu ir tik tuomet atliekama jo apžiūra, pas mus atėjo jau po valandos su trupučiu. Apie naujagimio priežiūrą ir žindymą nieko nepapasakojo, tik davė pasirašyti, kad instruktažą girdėjau. Vieninteliai dalykai, kuriuos išgirdome - kad čiulptukai nedraudžiami, bet ir nerekomenduojami ir kuo skiriasi berniuko ir mergaitės užpakaliuko plovimas. Net turėdami konkrečių klausimų nedrįsome klausti, nes rytiniai vizitai buvo tokie, kur atrodė, kad stengiasi kuo greičiau apžiūrėti vaiką ir pabėgti, o paklausus atsakydavo labai lakoniškai. Norėjau visko daugiau
Man pačiai pamoka kitam kartui būtų dar prieš gimdymą susitarti su gydytoja/akušere dėl požiūrio ir norų (nejautra, skatinimas, virkštelės kirpimo laikas, pirmasis žindymas) - visus dalykus aptarus iš anksto nekiltų klausimų dėl veiksmų būtinumo. Nors ši ligoninė turi naujagimiui palankios ligoninės statusą, ne viskas atliekama pagal tokios ligoninės protokolą, todėl jeigu tai svarbu, geriau suderinti smulkmenas iš anksto.
Lyginant su Mažylio ir Krikščioniškais gimdymo namais čia gimdyti man atrodo geriau tuo, kad jeigu kas nors nelabai gerai, mažesnė tikimybė, kad kūdikis bus atskirtas nuo mamos ir išvežtas gydyti kitur.
Rytoj parašė:
Prieš gimdymą ir aš žiūrinėjau gimdymo namus ir žavėjausi kuriuose nors pamačiusi aplinką, kur beveik kaip viešbutyje viskas. Atrodė, kad nesvarbu, kiek kainuos, no…
Pasirašau po kiekvienu žodžiu
👏
sumirė parašė:
Sveikos, ar yra nėštukių skyriui kokia bibliotekėlė?![]()
Buvo kokia tai lentynele su zurnalais ir knygom
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai