Viltis18 parašė:
Sveikos dar karteli. Bet kiek maciau pogimdyviniam skyriui po dvi lovas yra. Tai taip iseina kad guli po dvi ar ta antra lova laisva buna ?
Ten lova vyrui
Josvainių g. 2, KaunasViltis18 parašė:
Sveikos dar karteli. Bet kiek maciau pogimdyviniam skyriui po dvi lovas yra. Tai taip iseina kad guli po dvi ar ta antra lova laisva buna ?
Ten lova vyrui
sauliagele parašė:
Ten lova vyrui
Buvau pas savp gine ten ana savaite, apvede po skyriu ir palata parode ir gimdyklas ir patikino kad guldo VISADA po viena
Jurveta parašė:
Buvau pas savp gine ten ana savaite, apvede po skyriu ir palata parode ir gimdyklas ir patikino kad guldo VISADA po viena
Tai puiku gales vyras likti susimokejus turbut tada
Switchius parašė:
Teoriškai visada po vieną. Praktiškai, jeigu trūksta vietų, tai guldo ir po dvi. Info iš ten dirbančių šiuo metu![]()
Bet turbut vyro jau neisvarytu jei butu leidę likti.
Viltis18 parašė:
Bet turbut vyro jau neisvarytu jei butu leidę likti.
Greičiausiai ne
tikrai nesigilinau į smulkmenas kaip kas, tiesiog tokia bendra info pasiekė. Jei nebus vyro, galbūt bus palatos draugė
Switchius parašė:
Greičiausiai netikrai nesigilinau į smulkmenas kaip kas, tiesiog tokia bendra info pasiekė. Jei nebus vyro, galbūt bus palatos draugė
![]()
Greiciausiai nebus, nes gimdyviu tiek nera kiek pvz. Kauno klinikose, vat ten negavus privacios gulet vienai misija neimanoma
Vyrui damoket reikia 4e ir tikrai jo niekas neisvarys
Taip guldo visada po vieną jei gimdyvėms užtenka vietu. Tačiau kai gimdziau aš trūko vietų ir deja vyrui likti nebuvo kur. Taigi pirmą naktį po gimdymo praleidom be tėčio
bet kitą dieną išleido daug mamyciu ir tada mus perkėlė į kitą palatą kur jau galėjo likti tėtis
Taip čia ne klinikos ir taip būna manau retai bet iš savo patirties galiu pasakyti kad visgi pasitaiko
Viltis18 parašė:
Antra lova laisva, ten gali nakvoti vyras ar kitas jus lydintis asmuo.
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai