Gerda- parašė:
Jus irgi po cp? O vandens irgi turbut yra kur uzsikaisti?
Nea bet tqip girdejau is pazystamu kad laiko 4paras
Josvainių g. 2, KaunasGerda- parašė:
Nea bet tqip girdejau is pazystamu kad laiko 4paras
Mažylis1 parašė:
Po cp laiko 6d, maistą pasisildyti virtuveleje galima
O maisto vyrui nėra kaip užsisakyti iš kažkur? Jau atvykstant gimdyti maisto vyrui reikia visoms dienoms prisidėti?
Gerda- parašė:
Aš nuo pirmadienio guliu po cp, laiko 6d dėl siūlų traukimo, nesuprantu kodėl ne siuvo savaime tirpstanciais, vandens uzsikaist virtuveleje galima, neleido palatos rinktis, net apibumbejo kaip už klausiau...
Blueberry parašė:
O maisto vyrui nėra kaip užsisakyti iš kažkur? Jau atvykstant gimdyti maisto vyrui reikia visoms dienoms prisidėti?
Isidekite maisto, vyrui neduoda jo, ir pats maistas tai matos, kad šefas "labai mylintis savo darbą"
Mažylis1 parašė:
Isidekite maisto, vyrui neduoda jo, ir pats maistas tai matos, kad šefas "labai mylintis savo darbą"
Bet užsisakyt iš kokios kavinės, kad atvežtų leidžia?🤔
Saulm parašė:
Turbut kad galima tik palata uzrasyt varda pavarde ir skyriu atnestu seseles pasiklaust reik ligonines personalo kaip kas
Saulm parašė:
Lauknešėlius sakė palikti reikia prie kažkokios koplytėles, iš ten perduoda, tik dar neišsiaiškinau, kurioj vietoj ji yra. Bet mačiau siuntinius giminaičiai palieka ir akušeriniam, tik vienąkart budinti girdėjau sakė, kad nelabai gerai juos čia nešti, reikia va prie tos mano minėtosios koplyčios nešti. Kai teiravausi, maisto vyrui rekomendavo įsidėti, jei viskas ok, gi tris dienas tik laiko, tai tikrai įmanoma kažką sugalvoti.
Blueberry parašė:
nezinau kaip siuo laikotarpiu, bet kai gimdziau rugsejo men, maista ir vyrui duodavo, ta pati atnesdavo ka ir man, tik jam mokama buvo, diena ~5e. Zinoma reik pasakyt personalui kad noresit
myga parašė:
nezinau kaip siuo laikotarpiu, bet kai gimdziau rugsejo men, maista ir vyrui duodavo, ta pati atnesdavo ka ir man, tik jam mokama buvo, diena ~5e. Zinoma reik pasak…
Čia gal pakeitė? Aš rugpjūtį gimdžiau ir negalėjo vyras užsisakyti, o būtume užsakę tikrai. Aš net klausiau per kursus kodėl negalima vyrų maitint, juk sumoka ir tt.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai