laurutytee parašė:
Po cp mane išleido po 4 parų su sąlyga, kad pati rasiu kur išsitraukti siūlus, o jei ne po 6 parų paleidžia. Natūraliai gimdant man rodos paleidžia po 3 parų, nors …
Po 3 pilnu paru, jei viskas tvarkoje.
Josvainių g. 2, Kaunaslaurutytee parašė:
Po cp mane išleido po 4 parų su sąlyga, kad pati rasiu kur išsitraukti siūlus, o jei ne po 6 parų paleidžia. Natūraliai gimdant man rodos paleidžia po 3 parų, nors …
Po 3 pilnu paru, jei viskas tvarkoje.
Furija parašė:
Merginos, o gal kuri nors jau esate gimdžiusi šioje ligoninėje? Dukrytę gimdžiau Mažylyje, dabar kažkaip svarstau tarp antros ir krikščioniškų. Esu girdėjusi daug g…
Gimdziau abu antroj. Likau patenkinta, niekuo negaleciau pasiskusti. Na nebent maistu
O personalo lyg ir uzteko.
Furija parašė:
Merginos, o gal kuri nors jau esate gimdžiusi šioje ligoninėje? Dukrytę gimdžiau Mažylyje, dabar kažkaip svarstau tarp antros ir krikščioniškų. Esu girdėjusi daug g…
Man atrodė pakankamai personalo
eri.ka parašė:
Gimdziau abu antroj. Likau patenkinta, niekuo negaleciau pasiskusti. Na nebent maistu![]()
As dar negimdziau bet gulejau patologijos skyriui pries 2men, tai jooo maistas tai tikrai tragiskas tai vyras laukneselius man perdavinejo
bet gimdyt vistiek zadu ten, visgi ne del maisto juk ten keliauji
Furija parašė:
aš likau patenkinta viskuo, tik patys geriausi atsiliepimai gydytojai ir akušerei
iki gimdymo gulėjau patologiniam, irgi likau patenkinta
antrą planuoju gimdyti ten pat
Baby14 parašė:
Sveikos,o kiek laiko laiko ligoninei jei viskas gerai? Man gydytoją sakė 2 dienas 🤔
Po cp isejau po dvieju paru, buvo viskas ok tai ir isleido
Furija parašė:
Su pirmi buvau klinikose, su antroj klinikinej, i klinikas daugiu nenoreciau gristi tikrai, man asmeniskai daug geriau antroje ir personalas ir pati tvarka labiau patiko
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai