Editulia93 parašė:
Sveikos. Tos, kurios jau gimdete cia, noriu paklausti ar reikia veztis savo maisto irankius: sakute, sauksta, peili,sauksteli ir puodeli? Ar duoda?
Viska duoda
Josvainių g. 2, KaunasEditulia93 parašė:
Sveikos. Tos, kurios jau gimdete cia, noriu paklausti ar reikia veztis savo maisto irankius: sakute, sauksta, peili,sauksteli ir puodeli? Ar duoda?
Viska duoda
Editulia93 parašė:
Dar negimdziau, bet tikrai viska duoda net ir virtuvele yra🙂
Editulia93 parašė:
Sveika, duoda.
himmel parašė:
O man idomu, kai jau prasideda gimdymas, kur izoliuoja, kol nera aiskus covid atsakymas? Tik po neigiamo perkelia i gimdykla?
Jei prasidejas gimdymas tai tiesiog atvykus priemime padaro covid testa ir iskart i gimdykla, biekur neizoliuoja, o jei atvykstat ir guldo stebejimui ar pan tai iki kol ateina atsakymai i vienviete palata paguldo ir tiek
Lauman parašė:
Sveikos. Galvoju gimdyti šioje ligoninėje. Pas daktarę vizitas rytoj, bet jei reikėtų važiuoti šiandien ar mane priimtų be siuntimo?
Mane priėmė be siuntimo
Baby14 parašė:
Sveikos,o kiek laiko laiko ligoninei jei viskas gerai? Man gydytoją sakė 2 dienas 🤔
Po cp mane išleido po 4 parų su sąlyga, kad pati rasiu kur išsitraukti siūlus, o jei ne po 6 parų paleidžia. Natūraliai gimdant man rodos paleidžia po 3 parų, nors nesu tikra ;)
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai