Izestar parašė:
Manau kad gal verta paprasyt, kad paskui nebutu netiketumu?
Aš prašiau
Josvainių g. 2, KaunasIzestar parašė:
Manau kad gal verta paprasyt, kad paskui nebutu netiketumu?
Aš prašiau
Lelia 06 parašė:
Gal kas žinote ar Kauno klinikinėje vyrui leidžiama dalyvauti planinio cezario operacijos metu?![]()
Negalima
Izestar parašė:
Klausimelis gimdziusioms cia, stato pries gimdyma klizmute?
Pries 4m pataloginiam nestate, o pries 9men atvaziavus i priimamaji state... bors ir namie turbut savaime viskas buvo issivale, bet sake vis tiek reik, kad jei ka, kad svariau butu:)))
Lelia 06 parašė:
Sveikos! Gal yra gulinciu kauno klinikineje?kaip su vietomis reikalai?
![]()
Yra pilnai. Mokama palata gavom, o nemokamu tikrai yra. Tuo metu kai gimdziau beanes dar viena gimdyve buvo taip kad tokiu nesamoningu eiliu kaip klinikose neta
Izestar parašė:
Yra pilnai. Mokama palata gavom, o nemokamu tikrai yra. Tuo metu kai gimdziau beanes dar viena gimdyve buvo taip kad tokiu nesamoningu eiliu kaip klinikose neta
O sakykit del ko emet mokama palata? Beje, ar tikrai sioje ligonineje visos nemokamose guli po viena?
Izestar parašė:
Mokama emiau nes joje yra tuoletas su dusu ir viras nemokamai but gali
Nes as kai kalbejausi su gydytoja jinai man siule neimti mokamos, nes visvien gulesiu viena, o vyras uz 4 euru papildoma mokesti gales nakvoti palatoje.. na zinoma, idomu kuriam gale bus tualetas..
Lelia 06 parašė:
Nes as kai kalbejausi su gydytoja jinai man siule neimti mokamos, nes visvien gulesiu viena, o vyras uz 4 euru papildoma mokesti gales nakvoti palatoje.. na zinoma,…
Lelia 06 parašė:
Nes as kai kalbejausi su gydytoja jinai man siule neimti mokamos, nes visvien gulesiu viena, o vyras uz 4 euru papildoma mokesti gales nakvoti palatoje.. na zinoma,…
Na mane kai siuvo labai tai man dusas palatoje kaip isganymas nes reik vis apsipraust. Tai pat yra tv, virdulys, saldytuviukas
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai