Raseliukas parašė:
Supratau, aciu, vat nedaskaiciau to lapo ir padaviau vaiko gydytojai.
Ten gal buvo ir irasyta ar komplikuotas gimdymas ar ne, nes plysimu atveju komplik…
Kiek zinau tik CP atveju tesia 14 dienu, gal klystu
Josvainių g. 2, KaunasRaseliukas parašė:
Ten gal buvo ir irasyta ar komplikuotas gimdymas ar ne, nes plysimu atveju komplik…
Kiek zinau tik CP atveju tesia 14 dienu, gal klystu
eri.ka parašė:
Kiek zinau tik CP atveju tesia 14 dienu, gal klystu![]()
Raseliukas parašė:
Kad tik cp metu skaitosi komplikuotas gimdymas.. nes ir pati plysau, bet nieks nieko nesake apie tai
Raseliukas parašė:
TIK CP prasitęsia. Kirpimas ar plyšimas deja ne. 😊 Sėkmės 🤞
E-ienė parašė:
Kad tik cp metu skaitosi komplikuotas gimdymas.. nes ir pati plysau, bet nieks nieko nesake apie tai![]()
Būtent 😀👌
Raseliukas parašė:
Vadinas knygoj nesamines rasoaisku galejo but vienaip, dabar pasikeite.
Pirma kartą girdžiu, bet tada galit pasiteirauti sodroje. Arba čia grupėje "Vaiko priežiūros atostogos ir išmokos 2019 metais" Tada busite tikra. 😊 👍
eri.ka parašė:
Kiek zinau tik CP atveju tesia 14 dienu, gal klystu![]()
Ne, yra gerokai daugiau niuansų. Gali būti gausus kraujavimas po gimdymo, kraujo per pylimas, dar jeigu placenta neatsidslijo pati, ar liko kokiu gabaliukų. Neessu gydytoja, bet kaip tik skaičiau straipsnį apie po gimdyvių laikotarpį ir buvo paminėta.
Raseliukas parašė:
Vadinas knygoj nesamines rasoaisku galejo but vienaip, dabar pasikeite.
Aš manau sąmonės čia
ne visi tik klausia
dėl plyšimu gal yra kokia tarkim išimtis (gal nuo plyšimo laipsnio). Pas mane išrašė pažymėta, plyšimai. Bet ten yra dar viena svarbi grafa :pogimdyvinis laikotarpis ir ten 2 variantai sklandus /komplikuotas. Pas mane sklandus,
Ir dar yra motinos diagnozės kodai. Pas mane 4 skirtingi, bet nežinau ką jie reiškia.
leila123 parašė:
Aš manau sąmonės čiane visi tik klausia
dėl plyšimu gal yra kokia tarkim išimtis (gal nuo plyšimo laipsnio). Pas mane išrašė pažymėta, plyšimai. Bet ten yra …
Sodroj ivardinta komplikuoto gimdymo atveju, tai manau ten geriasia ir pasiklaust, ka jie skaito komplikuotu.
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai