ashlin parašė:
Ne taip ir lengva gauti tą mokamą. Jų yra tik 3 berods. Mes ją gavome tik antrą parą![]()
Bet kiek as supratau ta mokama irgi baisoka. Tik kad tuoletas su dusu vietoi.
Josvainių g. 2, Kaunasashlin parašė:
Ne taip ir lengva gauti tą mokamą. Jų yra tik 3 berods. Mes ją gavome tik antrą parą![]()
Bet kiek as supratau ta mokama irgi baisoka. Tik kad tuoletas su dusu vietoi.
Izestar parašė:
Bet kiek as supratau ta mokama irgi baisoka. Tik kad tuoletas su dusu vietoi.![]()
Yra ju tinklapi ikelta,tai pakankamai normali, aisku nepalyginsi su krikscionisku mokamom, bet cia ir kaina per pus mazesne
aksk parašė:
Va dar net kelias nuotraukas turiu![]()
na gimdyti tai man cia neteko tik guleti teko del kitu priezasciu sitoj ligoninej.tai dar cia maistas visai nieko palyginus su kliniku .As kaip gimdziau mergaite klinikosia tai gaila kad foto neisisaugojau su supelijusiu batonu ir kazkokia sriuba pieniska ryziu kurios nepavadinsi sriuba .kazkoks marmalas kurio net alkanas suo neestu.bet cia yra ne esme .maista gali istikruju seimos narei jai yra galimybe pristatyt .Svarbu pati prieziura daktaru viso personalo.
As ir kazkaip labai nesureiksminu nei kaip palatos atrodo ar kiek jose vietos man pagrindinis kriterijus kad butu dusas ir tualetas atskiras. Del maisto irgi nedarau tragedijos neskanu nevalgai gerai kai as is kauno bet kai gulejau palatos kaimyne buvo is toli tai jai pvz giminaiciai neprivezios kiekviena diena maisto...
Nors pats personalas man pasirode labai siltas visos akuseres ir gydytojos kurios per ta savaite buvo uzejusios malonios ir rupestingos tai manau cia ir yra svarbiausia ypac nestumo metu ir po jo kai esam labiausiai jautrios
aksk parašė:
As ir kazkaip labai nesureiksminu nei kaip palatos atrodo ar kiek jose vietos man pagrindinis kriterijus kad butu dusas ir tualetas atskiras. Del maisto irgi nedara…
Visiskai jums pritariu. Wc ir dušas svarbiausia vietoj, o visa kita galima ir prisitaikyt
solnike parašė:
Noretus, kad iki rugpjucio rugsejo baigtu tuos remontus.... gal kuri zinot ar Silkaitiene sioj ligoninej tebepriima gimdymus. Pradzioj temos pries 5m jos pavard…
Priima
solnike parašė:
Noretus, kad iki rugpjucio rugsejo baigtu tuos remontus.... gal kuri zinot ar Silkaitiene sioj ligoninej tebepriima gimdymus. Pradzioj temos pries 5m jos pavard…
Pries metus pas ja gimdziau antroj ?
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai