Tarakonas parašė:
Tiksliai nepasake kiek🤷♀️klausiau turbut rodo kokius 4.3kg tai sako rodo kurtai daugiau nei 4kg🙈tai paaiskino kad darys dar viena echo penktadieni jai jis ta pati …
Pas kokia gyd jus cia papuolet?
Josvainių g. 2, KaunasTarakonas parašė:
Tiksliai nepasake kiek🤷♀️klausiau turbut rodo kokius 4.3kg tai sako rodo kurtai daugiau nei 4kg🙈tai paaiskino kad darys dar viena echo penktadieni jai jis ta pati …
Munyte parašė:
Zinokit nezinau🤷♀️moteris metuose tokia grieztoka pasirode, su akinukais bet maloni😅man patiko
Tarakonas parašė:
Siandien sioj klinikoj apgultis labai daug nesciuju, priemimo sesutes pavargusios, piktokos😅merginom darbymetis siandien🙈
Aha tikrai, mane ir va i skyriu pasigulde🙂
zigzag parašė:
Aha tikrai, mane ir va i skyriu pasigulde🙂
Norejau paklaust ar nebaisus tas covid tyrimas 😂😂? Nes as jo tb labiau bijau nei gimdymo..!!
Viltis40 parašė:
Norejau paklaust ar nebaisus tas covid tyrimas 😂😂? Nes as jo tb labiau bijau nei gimdymo..!!
Tas testas su gimdymu palyginus tai tik gelytės 😁👌
Viltis40 parašė:
Kai pirma kart eme tokia nelabai maloni moteris tai tikrai bjaurus pasirodė tas tyrimas ir net labai
o dabr papuoliau ant mokinukes mergaites, nu tai taip švelniai paėme kad nieko nejaučiau, ir dar nosį kuteno poto labai
Viltis40 parašė:
Tai turbūt kaip ant ko papuoli
zigzag parašė:
Tai turbūt kaip ant ko papuoli![]()
Taip ir supratau. Nes vieniem tyrimas skaudus, kiti nieko nejaucia..
Baby14 parašė:
Tas testas su gimdymu palyginus tai tik gelytės 😁👌
Tai aš tikiu ir zinau 😂😂. Bet gimdymas atnesa ateiciai dziaugsmo bent.
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai