Furija parašė:
Merginos, gal man atsakysit tos, kurios čia gimdėte - ar į gimdyklą reikia turėti savo naktinius? Mažylyje tikrai duoda, nereikėjo rūpintis. O kaip čia?
Duoda
Josvainių g. 2, KaunasFurija parašė:
Merginos, gal man atsakysit tos, kurios čia gimdėte - ar į gimdyklą reikia turėti savo naktinius? Mažylyje tikrai duoda, nereikėjo rūpintis. O kaip čia?
Duoda
Furija parašė:
Duoda ir halata ir naktinius
Furija parašė:
Nereikia. Duoda jie ir gimdymo naktinius ir chalatą. Po visko, kita diena dar perrengia kitais naktiniais (bent man taip buvo po CP).
Smilga140 parašė:
Nereikia. Duoda jie ir gimdymo naktinius ir chalatą. Po visko, kita diena dar perrengia kitais naktiniais (bent man taip buvo po CP).
Smilga planinis cp buvo? Po kiek laiko paleido? Covid testa dare?
Nuo siandien pradedamas man stebejimas sioje klinikoje🥰apklausinejau kaip situacija su vyrais tai sake kada yra stacionaras tai tik nestuke guli ar vazineja(kaip as kiek viena diena) viena o kai nustato data kada gimdysi ar jau paciai naturaliai uzeina tada atvaziuoji su vyru ir daigtais😊padaro kartu covid testa abiems ir vyras leidziamas dalyvauti tik su ta salyga kad bent parai po gimdymo dar liks kartu su gimdyve.....sake nebent jau daktarai neleistu likt del kazkokiu komplikaciju, bet sake dar taip nebuvo😉
Tarakonas parašė:
Nuo siandien pradedamas man stebejimas sioje klinikoje🥰apklausinejau kaip situacija su vyrais tai sake kada yra stacionaras tai tik nestuke guli ar vazineja(kaip as…
Ir kaip jum ten daktarai? Gal dare echoskopa? As ant 18h vaziuoju echoskopa darytis idomu pas ka papulsiu
zigzag parašė:
Ir kaip jum ten daktarai? Gal dare echoskopa? As ant 18h vaziuoju echoskopa darytis idomu pas ka papulsiu![]()
Nezinau ar nuvaziavau labai pozityviai nusiteikusi ar taip papuole bet ispudis labai geras liko🙈 dare echo ir kakleli tikrino ir tonus ziurejo😊ligonines priemimas ir proceduriniai primine sovietini palikima bet kolektyvas labai malonus pasirode bent siandien...... Kakleli tikrino 3 ar 5krt maloniau nei klinikose dar vis maudzia po proceduros bet tikrai ne taip kaip man tikrino klinikose kad nei prisest nei vaiksciot nes skauda pro proceduros🤷♀️😅 echo ir labai normaliai, o dar ir gydytoja papasakojo kas laukia kam nusiteikt ir t. T. O suabejojus echo vaiko dydziu rankom apsiciupinejo ir paliudijo kad greiciausiai echo matavimai nemeluoja🙈😂zodziu mano damute bus didesne nei brolis nes jau dabar gerokai vir 4kg rodo
Tarakonas parašė:
Nezinau ar nuvaziavau labai pozityviai nusiteikusi ar taip papuole bet ispudis labai geras liko🙈 dare echo ir kakleli tikrino ir tonus ziurejo😊ligonines priemimas i…
Jo priiemimas tai zinau kad sovietmeciu kvepia😀 bet pakilus laiptukais, ten kur echoskopus daro tikrai viskas labai suremontuota ir grazu🙂 Na vaziuoju ir as i echo su panelyte susitikt, labai turiu daug klausimu, viskas idomu😁 beja, gal pasake jums dabar vaikucio svori? Jai taip, kiek sveria ?
zigzag parašė:
Jo priiemimas tai zinau kad sovietmeciu kvepia😀 bet pakilus laiptukais, ten kur echoskopus daro tikrai viskas labai suremontuota ir grazu🙂 Na vaziuoju ir as i echo …
Tiksliai nepasake kiek🤷♀️klausiau turbut rodo kokius 4.3kg tai sako rodo kurtai daugiau nei 4kg🙈tai paaiskino kad darys dar viena echo penktadieni jai jis ta pati rodys ka siandien ir jai paciai naturaliai neuzeis saremiai tai duos pailset per savaitgali ir pirmadieni trecia echo darys jai tas pasitvirtins kaip ir siti du greiciausiai bus cp😊nebeleis daugiau nesioti nes sake labai didele, bet sako to ir galima tiketis nes pirmas vaikas buvo 4kg ir 56cm plius kaklelis neatsidarinejo tai tas labai patiko kad pati gydytoja pasake kad darom prielaida kad ir si karta gali neatsidarinet tad geriau nerizikuoti😊
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai