Elina parašė:
Mano paneleTruputi lupas pasidaze
![]()
Wow labai grazi ir tikrai atrodo vyresne nei 9 metu, turbut didele mamos pagalbininke
Elina parašė:
Mano paneleTruputi lupas pasidaze
![]()
Wow labai grazi ir tikrai atrodo vyresne nei 9 metu, turbut didele mamos pagalbininke
sveikutes, mano Rokas tai kiekviena vasara vyksta i LT , atostogu. labai laukia kiekvienais metais atostogu, nes anie seneliai sodyba turi,tai jam veiklos buna - zvejoti, arkliai, karves, traktoriai, kombainai
visada daugybe ispudziu parsiveza
o siaip labai daug bendraujam, su mama tai as beveik kasdien per skaipa kalbu, su ana mociute irgi daznokai bendraujam
jeansgirl parašė:
sveikutes, mano Rokas tai kiekviena vasara vyksta i LT , atostogu. labai laukia kiekvienais metais atostogu, nes anie seneliai sodyba turi,tai jam veiklos buna - zv…
jo vaikams kaimas yra saunu
jeansgirl parašė:
sveikutes, mano Rokas tai kiekviena vasara vyksta i LT , atostogu. labai laukia kiekvienais metais atostogu, nes anie seneliai sodyba turi,tai jam veiklos buna - zv…
Faina jums,as pati atostogas leisdavau kaime,zinau kiek zaidimu ir laimes budavo,gaila dabar neturim kaimo Lt
Turim cia ,bet nera nei karvyciu,nei visciuku,nei sieno vezimo,kaip senais laikais
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai