Orchide parašė:
Bet tai yra visiska nesamone-mitinimas MP ar misinukais tikrai neturi itakos miegojimui![]()
ir man taip atrodo
gal misinukas sotesnis?
neisivaizduoju
Orchide parašė:
Bet tai yra visiska nesamone-mitinimas MP ar misinukais tikrai neturi itakos miegojimui![]()
ir man taip atrodo
gal misinukas sotesnis?
neisivaizduoju
MazyteFeja parašė:
ir man taip atrodo![]()
gal misinukas sotesnis?neisivaizduoju
Mp yra toks kokio reik mazyliui...jis tokio sotumo kokie yra vaiko poreikiai...
O mano vienos pazystamos vaikutis vis dar kelias maitinamas misiniais 3 kartus nakti,nors jam jau 9 men
Tai ,kad tikrai tai neturi itakos...cia nuo pacio vaikucio viskas priklauso,o ne nuo maitinimo
ameliukas77 parašė:
o tai kaip atpratinot? kai prabunda vandenuko duot atsigert? jau buvau pasiruosus taip..atsikele nakti as jai vandenuko daviau ciulptuka..ziuriu ramu..atsiguliau po 5 min ji man bliaut..idejau soskyte nurimo..vel po 5 min bliaut..taip gal 4 kartus..tada neiskenciau padariau pienuko..atsigere..ir parpe iki ryto..ji tikrai alkana atsikelia..as seip nepavargstu del atsikelimu kazkaip labai greit uzmiegu poto bet gerai butu kad ismiegotu visa nakti..bet is kitos puses jei ismiega visa nakti kada tada keliasi ryte??
![]()
nu maniškės nereikėjo atpratint.ji kažkaip savaime taip miegot pradėjo jau gan senai.o mes užmiegam apie 23val.tada apie 7 keliasi pavalgytis,ir poto toliau miega iki 9-10
MazyteFeja parašė:
taip taip, kartu turejome lukstentis![]()
bet as 4 dieneliu nebeislaukiau, paskubejau![]()
nu va kaip
nepalaukei
martanux parašė:
o mes uzmiegam 22h ir miegam iki 9h![]()
kartais apie 5h-6h pasiprasom tiutes ir toliau parpiam
sende pasiutmergei nupirkau zieminius batukus, nugriebiau ispardavime uz 20lt
![]()
Na, tokia pasiutmerge kiekvienos mamos svajone
kur cia taip pigiai batukus gauni?
Ruta27 parašė:
nu va kaipnepalaukei
![]()
![]()
as dar buciau laukusi, bet jis jau rankytemis kelia skynesi - isnerti i dienos sviesa labai panoro
martanux parašė:
o mes uzmiegam 22h ir miegam iki 9h![]()
kartais apie 5h-6h pasiprasom tiutes ir toliau parpiam
sende pasiutmergei nupirkau zieminius batukus, nugriebiau ispardavime uz 20lt
![]()
su kietu jau paduku pirkai ar seip batukus?
as ir nupirkau bet tokius dar vezimeli tik siltukus padas minkstutis..na nemanau kad man ji vaikscios greit :DD tai aukcione uz 99piskes..t.y. uz 4 litus pirkau
MazyteFeja parašė:
Na, tokia pasiutmerge kiekvienos mamos svajone![]()
kur cia taip pigiai batukus gauni?![]()
na as panevezy pirkau, tokioj vaiku krautuvelej
ten lenkiskos prekes,bet batukai ortopediniai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai