manomeile parašė:
o as va siu savo kiauliuku bovinuos ir pagalvojau gims leliukas tai oi bus pavydo![]()
kiauliuku?
cia suo?
manomeile parašė:
o as va siu savo kiauliuku bovinuos ir pagalvojau gims leliukas tai oi bus pavydo![]()
kiauliuku?
cia suo?
jaunoji parašė:
kiauliuku?
cia suo?
![]()
juru kiaulyte auginu jau antri metukai
jaunoji parašė:
na pokolkas leisiu,bet ziurek nepriprask
![]()
vat ir man kita savaitele prie daktareliu,gal dar eho gausiutaip noriu paziureti pries gimdyma kaip ten kas
![]()
stengsiuos
manomeile parašė:
mano jau nuo gruodzio pradzios zemyn galva, o sikniukas dazniausiai desinej pusej![]()
na mano irgi skaitosi zemyn galva... sikniukas desiniam sone irgi
na matyt jau lys i gimdymo takus veliau,kazkaip man daktare sake pries dvi savaites jie jau guli vertikaliai
jaunoji parašė:
beje kaip jusu leliai jau guli?manasis dar vis skypai,horizontaliai.tai galvoju ar nebutu jam laikas zemyn galva
nors kartais atrodo kad ir taip guli,net nezinau
![]()
mantas man paprastas
Kajus grazus
dar patiko vardai Denisas, Tajus, Elijus ir dar ten visokiu
o mano jau nuo 28 sav kaip apsiverte taip ir yra zemyn galva
manomeile parašė:
juru kiaulyte auginu jau antri metukai
![]()
![]()
jaunoji parašė:
na mano irgi skaitosi zemyn galva... sikniukas desiniam sone irgina matyt jau lys i gimdymo takus veliau,kazkaip man daktare sake pries dvi savaites jie jau guli vertikaliai
![]()
as tikiuosi kad jau treciadieny pasakyk ar jis statosi ar ne, nes pilvukas tai jau nusileido, ir va sedziu tai jis ir zagsi man ten kazkur prie siknos varggsiukas
manomeile parašė:
mums jau siandien sukakokjo 38 savaitezinokit kaip greitai tas laikas praejo, o atrodo nespejau ir pasidziaugti savo nestumo
![]()
![]()
sveikinimai
nieko,neliudek,galesi dziaugtis visa gyvenima vaikuciu
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai