cute parašė:
Labas rytas. Na aš pradžioj neskubėsiu su darbu, pažiūrėsiu kaip mažė adaptuosis ir t.t. Jei tik kas, iš karto nutrauksiu visus darželius. Na bet pamėgint jau noriu, o ir pati labai jau dirbt noriu
Aš darboholikė, man reikia darbo, žmonių, smegenėles lavint..
Labas
as kaip ir tu
as ir noriu dirbt, tiesiog drebu visa, noriu darbo, zmoniu, kaip sakai smegeneles lavint
bet va pas mus tos aukles aires, del to susilaikau, bet nzn gal vasra iseisiu, ziurineju po biskiuka darbus, galeciau i senaji grist, bet vazinet reik, o man uz kelias niekas nemokes.. nes tik darbo valandas 75 % auklei valstybe apmoka, o kelio ne.
tai noreciau rast darba savo mieste
gaila ir vaiko palikt ir i darba nerealiai noriu
jau vieno darbo gero atsisakiau, bet tada Neidukui buvo 7 men berods, amn ir aukle surado, labai prase kad dirbciau, per interviu labai patikau
bet teko atsakyt, nes rytais buciau vaika vedziojus pas aukle apie 6 ryto zadint, rudeni, ne ne galvoju maziau pinigeliu, bet vaikas miegos ilgiau ir pabus matant mamyte
o db jau praaugo, bet yra mamyciukas, bandau lavint eidama po grupes, va uz valandos jau iseinam vel. noriu,kad apsiprastu , gal tada ramiau bus eit i darbuka
mes vakar buvom pas dermatologe, buvo atvykusi i poliklinika, isivaizduojat net ta nezino kas per spuogiukai, bet sako jei per 2 sav nepraeis, vel grist, sako gali but nuo skiepo paskutinio, bet tipo tai normalu, as pergyvenu db labai
kad ir sako normalu, nepergyvent ..
bet tai kokie daktarai, dermatologai,kad nezino jau antra kart einam del to paties, ir nzn kas cia... man zinot? as intike vis knisuos info, maziau prisedu cia, labai neramu, nors ako nepergyvent .. viena diena atrodo nebera kita jau vel isriskeja