ssrr parašė:
Fainuolis![]()
koks miela
tox grazutis pabirutis
ssrr parašė:
Fainuolis![]()
koks miela
tox grazutis pabirutis
Ausriux parašė:
tikrai kad nieko.kartais ir mano buna siek tiek drungnas.bet svarbu kojytes siltos ir visa kita.nes jei ir pradeda salti tai nuo koju.
kadangi mane vyras prisakęs griežtai ,kad vilnones kojinytes aučiau, tai kojytės tikrai visad šiltos būna
tadom liux!
Ausriux parašė:
srx.uk.ebayrtm.com/clk?RtmClk&u=1H4sIAAAAAAAAAEXPS2uEMBQF4L3gfwiU6S5qHsZEkC7aTUuli2m7EsrVcWaCjwSNlfz7xlU3h4%2FDuYv7UJsZvcGMiEAZKzkrc4Xq8yeiGaFxtGzV3TnblGm673vSt%2BCTziTbkGo3pfW26g5G%2FNH1MONzD6O%2B9riF1mNnPLYjeDyBw9A5%2Faudxzc%2F4ZSqTLBC5VQK%2FvTjlmHVl6ayOVFFMhWPR2NhmdamgvFmTuzl%2Ffv1RIV2W%2FDX82Hj5mAeZP8Hdg0ULI7AVCSkvlRFHLUhOVVSxpEOTS64zJgkKidcKSIzLsKXw3HwB3EyGhcLAQAA&ch=3&g=e4fc1cc31280a0b3f8f570b5fff8095a&i=-9999&aii=5648038195149918046&lid=742988&m=213821&pi=5197va pagaliau ikele...
Mes lygiai toki pati turime Ausriux. Irgi nelabai megsta guleti ant kilimelio, o dabar neguldau nes kazko saltis eina palei grindis
Fatiga parašė:
Manoji kaip apsisiko - iki pazastu issimozojus netkol nuvaliau
O ji prabudo prisibezdejus, guli, sypsos - kur nesisypsot, kai silta taip
![]()
aš kaip džiaugiuosi kad maniškis kleckas tik kas dvi tris dienas didijį reikalą atlieka
bet jau kai padaro, tai irgi pampersas vos atlaiko
giedriki parašė:
Sveikos mamytes.
Senai besilankiau cia. Gulejom su Emiliuku ligoninei, saugojau ir nenusaugojau savo mazylio. buvo prasidedantis plauciu uzdegimas. laike 7 dienas. bet aciu Dievui gydymas vyko sklandziai ir pasveikom. tai ir gimtadieni sutikau ligoninei...O Emilis pradejo daug 'sneketi''ir reaguoti y barskucius.
![]()
Smagu, kad jau viskas tvarkoje. O kada jus gulejot?? Mes 4-5dieni gulejom su Doyduku irgi ir nesusimatem kaip ir GN
Margin parašė:
Mes lygiai toki pati turime Ausriux. Irgi nelabai megsta guleti ant kilimelio, o dabar neguldau nes kazko saltis eina palei grindis
mano leliukui lavinamasis kilimėlis irgi neįdomus ir nesuprantu kodėl, gal dar per anksti?
karuselė virs lovos ok, tinka; barškučiai vežimėly tinka, o lav.kilimėlis neįdomus..hm, bent gerai, kad dovanų gavom, o neteko patiems pirkt
agni751 parašė:
OI, kaip fainai...![]()
O kuri mamyte gal mate tokiu plaukmenu pirkt LT?
![]()
as radau sioje parduotuveje www.manospinta.lt
Fatiga parašė:
Gerai, kad pasveikot![]()
www.piguvaikui.lt/1619-philips-scd525-00-mobili-aukle.html siandien vyras tokia parnes mobilia aukle
o turim dabar tokia www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD499-Monitor-Travel/dp/B000VLPWBU bet jau pagedusi, ekranai nebenori rodyti normaliai
Fatiga parašė:
Manoji kaip apsisiko - iki pazastu issimozojus netkol nuvaliau
O ji prabudo prisibezdejus, guli, sypsos - kur nesisypsot, kai silta taip
![]()
kaip jums sauniai
o Dovydas antra savaite pats nekakoja
viena karta muiliuka nwet kisau tai tik tada apsikakojo iki pazastu...bet taip gavau velniu nuo daktares pasirodo nuo muiliuko gali opos atsirasti
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai