monikamarija parašė:
Sveikute as tik kortele gavau kai buvo 13sav.4dienos. Na tu gavai gan ankstidziugu.
as is vis kortele gimdyves gavau 8 savaite
monikamarija parašė:
Sveikute as tik kortele gavau kai buvo 13sav.4dienos. Na tu gavai gan ankstidziugu.
as is vis kortele gimdyves gavau 8 savaite
marusiote parašė:
SveikinuMes likimo sesės, tik pas mane neidentiški bus.
labai aciu!!! baisu-juk bus 4! ir mazi vis tik dar.. bet ir smagu.. viena tai tikrai mate kad bachuriukas, o kitas/-a nesirode...
tetuko akys antrakart gyvenime kaip sagutes-klinkt klinkt(pirmakart kai su pirmaja vandenys nubego, ir db)... musu mamos nezino-nepritartu treciam, o kai suzinos kad dvyniai-nugrius! giminej kiek aprepia ner dvyniu...
jus cia rasot apie vaginalini echo, man tokio niekada nedare. Kai sita paziurejo daktare paklause kiek planuojat vaikuciu-sakau sis trecias ir gana, nusijuoke-bus keturi. Nepatikejau, sakau nejuokaukit, tada patvirtino, tada sakau pakvieskit vyra jei galima su maziais(nes mazes vezem pas akiu daktara, tai maskej su svetimu nepaliksi, ypac mazyles).. tetuka ant viso kolidoriaus isgasdino(ko pridirbai, ateik cia)... akytes klinkt klinkt tetuko... ;) grazusbuvo tas mano kaulu vyniotinis... ai, sake po 2 sav sius i klinikas Kauno..(as pati is Raseiniu r)
vaivaaa parašė:
as is vis kortele gimdyves gavau 8 savaite![]()
Na tai faina ,na man lb viskas uzsitese menesi ir savaite nes nieko negavua, sake pastu laiskas turi ateiti,laukiau laukiau nieko negavau tai po to pati nuejau viska issakiau registraturoj tai ji pradejo visur skambineti teirautis, ir t..t tai pasake man kad po savites ateiti darytis si pirma skana tada buvo 13sav.4d. ir gavau viena nuotraukyte ir maciau savo mazyli kaip sirdele plake kaip kojytem ir rankytem spardesi,ypac kai su tuo aparatu liete pilvuka, jis neramus buvo greiciausiai nepatiko, tai boxavosi jis man ten :DD vaje asaras vos islaikiau is dziaugsmo,kad busiu tikrai mamyte nors pradzioje netikejau jog busiu mama.Nemaciau nei mazylio,tik tie pykinimai,blogumia, vargino.m
Vitakas parašė:
laba diena! mes visa seimyna katik is gydytojos... neitiketina, bet tiesa-identiski dvyniai! is pradziu nepatikejimas, po to dziaugsmas, po to kazkoks drebulys begulint uzejo kol tetukui rode, ir... apsiblioviau! man dvyniai!!!
Didziausi sveikinimai jums
busit grazi didele seimynele.
Vitakas parašė:
labai aciu!!! baisu-juk bus 4! ir mazi vis tik dar.. bet ir smagu.. viena tai tikrai mate kad bachuriukas, o kitas/-a nesirode...tetuko akys antrakart gyvenime kaip sagutes-klinkt klinkt(pirmakart kai su pirmaja vandenys nubego, ir db)... musu mamos nezino-nepritartu treciam, o kai suzinos kad dvyniai-nugrius! giminej kiek aprepia ner dvyniu...
Na va berniukas vienaas gal ir antras berniukas norejot berniuka gal nety gausit abu berniukus
sveikinimai dideli saunu , na jei butu dvi mergytes ir du berniukai , tai isvis smagiai tapusavy jiems zaisti
paaugus mazyle mazyte db o dar bus du mazyliukai, tai smagu.Sveikinimai aukit dideli,styprus zvalus, grazuciai :)***
Vitakas parašė:
jus cia rasot apie vaginalini echo, man tokio niekada nedare. Kai sita paziurejo daktare paklause kiek planuojat vaikuciu-sakau sis trecias ir gana, nusijuoke-bus keturi. Nepatikejau, sakau nejuokaukit, tada patvirtino, tada sakau pakvieskit vyra jei galima su maziais(nes mazes vezem pas akiu daktara, tai maskej su svetimu nepaliksi, ypac mazyles).. tetuka ant viso kolidoriaus isgasdino(ko pridirbai, ateik cia)... akytes klinkt klinkt tetuko... ;) grazusbuvo tas mano kaulu vyniotinis... ai, sake po 2 sav sius i klinikas Kauno..(as pati is Raseiniu r)
Na mes panasei turetume gimdyti ,savaite skirtumas,m tik na gal tau anksciau gal man anksciau viskas gali prasideti,nors kaskaip jauciu kad bus spalio 20d.gims.nuojauta senai tai kankina,mmm
kaameeela parašė:
tai maniškis ir visad kartu eina,tik stovi už duru,nes kai daro vag,echo tai net nepasiūlo tetukui pažiūrėt,tai ir galvoju jai darys paprasta tai gal leis ir jam pažiūrėti![]()
![]()
![]()
![]()
Maniškis visad šalia, juk ne už daktarės nugaros stovi, kad ten kažką "baisaus" matytų. Aš pirmą kart paklausiau daktarės, tai ji net nustebo, kad išvis klausiu, sako čia juk mūsų abiejų reikalas, tegul mato viską, be to ir vyras labai noriai eina kartu.
MONIKAMARIJA parašė:
Na mes panasei turetume gimdyti ,savaite skirtumas,m tik na gal tau anksciau gal man anksciau viskas gali prasideti,nors kaskaip jauciu kad bus spalio 20d.gims.nuojauta senai tai kankina,mmm
na va.matai, man pirmosios m po gimdymo prasidejo sausio15d, o paskui sausio 29, tai kai tetukui rode-atmestinai-17 sav.2d.-irgi spalio 21 berods. paskui paziurejo atidziau visus taskus tai 15 sav ir 2 d.... dar neatsigaunam.. du vienu metu-nekasdien pasitaiko...3m, 1m, ir 2 pagrandukai!! bet gydytoja pamena, kad pirmaji norejau biciuko, antro tikejaus... GAL IR MATO...
MONIKAMARIJA parašė:
O tai cia tikroji jusu gimdymo data? man pasake lapkricio 4, bet sake buk jau spalio 4 pasiruosus...
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai