geris parašė:
As tai visus tuos menesiu isvis nei laselio nieko is alkoholio nevartojau![]()
as tai vyno ar kokio alaus paragaudavau siek tiek nieko cia blogo
geris parašė:
As tai visus tuos menesiu isvis nei laselio nieko is alkoholio nevartojau![]()
as tai vyno ar kokio alaus paragaudavau siek tiek nieko cia blogo
Solve74 parašė:
as tai vyno ar kokio alaus paragaudavau siek tiek nieko cia blogo![]()
Na taip, bet kazkaip kai galedavau atsispirti tai ir neragaudavau
facimela5 parašė:
Sveikinu, labai grazi lelyte![]()
P.s. sitam forume pirma, o pagal datas lygtai antra(nebent dar kuri neprisistate), nes gruodzio 1d pirma lelyte gimus.
dekui
minusiuke parašė:
Labas mergaites, jau koki 5 karta pradedu rasyt ir vis kas sutrugdo. tai a trumpai pa andysiu papasakot savo istorija.
Visu pirma noriu pirkt sautuva ir issaudyt visas juodas kales. Nezinau ar cia man taip "pasiseke"ar ksip.
visu antra mes dar ligoninej![]()
Tai va nakty is ketvirtadienio i penktadieni apie 2 nakties prasidejo saremiai.
11 ryte jau buvau ligoninej nes kartojos vos nes kas 3 min. ir man atrode kad vandenys ten nubego, bet pasirodo nea. bet buvo jau atsidare kai atvaziavau 5 cm. skaudejo bet kentet dar buvo galima galvoju jei jau db 5 tai iskesiu. na apziurejo sako viskas gerai judi i prieki. ir apie 12 val. as jau buvau gimdykloj su juoda baisia boba. guliu ant to stalo ji sako ar tik dujas dabar vartosi ssakau taip, nes atrode dar kentet galima. guliu guliu o jos arba nera ar sedi ir kazka raso. man vis labiau skauda apie trecia val. sakau nebegaliu kiek dar ilgai. sako kai vandenys nubegs sakau kaip tai juk nubege. sako ne. Jei nori galiu pradurt. sakau durkit. ko jus nieko nesakot man ir kur man zinot ar jie nubege ar ne juk nematau. nu ir pradure. tada dar skausmas nepakialemesnis tapo. sako nori vaistu. sakau noriu. ir klausiu kiek atsidare ji man sako 9 cm. ir siulo epidura. galvoju ka cia pezi durne. juk nedaro prie 9 cm. niekas epiduro. ar nori tik ampoles bet ji tau nepades. sakau leisk ta ampole. galvonu vis biski geriau bus. sueido ir sakau noriu stumt sumk o pati ses prie stalo ir net neziur ka as ten darau. ir taip dvi val. as rekiu nesveiku balsu. maniskis stov is ales sako darykit ka nors. ji sako cia jos darbas gimdyt tegu gimdo. as ja lietuviskai tiek issiutinejau. as klykiu klykiu ir ieina jauna balta gydytona. sako kas nutiko. ko ji tiek rekia. gavo juoda kale pizdako. nes neirasinejo mano vaiko judesiu nieko zodziu. tada atleke dar viena balta. ir dar pora juodu. ir per 10 min. istrauke man vaika. melyna melyna. Su vakumu istrauke. verkiau nerealiai. ir maniski verke ir vaikas. tada ateme vaika ir mane siuvo pusantros val. nezinau kiek plysau kiek kirpo. bet ten jauciu ziauru. vos paeinu dabar. parveze i palata. mus man vaikas nevalgo. juodes maigo papus. sako yra pieno o jis nevalgo. nemoka. mokyk. prasikankinau pirma nakty. ir antra. ir trecia. o dabar jau valgom. jau miegam nes juodes kai maitina is buteliuko sako os nemoka jam pila per prievarta jis verk. bet aciu dievui vakar balta vakare buvo gydytoja ismoke mane visko. padejo nerealiai. ir mes jau gal ryt namo keliausim. nes maziukui gelta. nes ilgai be vandenu buvo. tai va mano ziauri istorija.
Atsiprasau uz klaidas is tel man leleidzia normaliai parasyti.
minusiuke parašė:
siaubas man net asaros isriedejo kokioje salyje gimdei?
minusiuke parašė:
Varkseliai na jau viskas kas baisiausia praejo, grysit i namucius ir pailsesit
dodosiukas parašė:
siaubas man net asaros isriedejo kokioje salyje gimdei?
Uk. bet svarbiausia, kad viskas ciki dabar. per kancia i zvaigzdes. turiu nuostabu suneli
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai