minusiuke parašė:
Uk. bet svarbiausia, kad viskas ciki dabar. per kancia i zvaigzdes. turiu nuostabu suneli
![]()
as ir dabar bijau danijoje gimdyti bet vyras bus salia neleis kad taip butu
minusiuke parašė:
Uk. bet svarbiausia, kad viskas ciki dabar. per kancia i zvaigzdes. turiu nuostabu suneli
![]()
as ir dabar bijau danijoje gimdyti bet vyras bus salia neleis kad taip butu
Minusiuke,oho kokia istorija,gerai,kad viskas laimingai pasibaige!Galiu pasakyti,kad su kiekviena diena bus lengviau.Dziugu,kad pati maitini,vaikeliui tai lb svarbu,o ypac jei gelta.Mano mergyte irgi gime geltona,bet musu niekas nelaike ligonineje.Pora kartu daktarui pasirodem,mrauja eme,liepe isrengta prie saules laikyti.Jau beveik nieko neliko:-)Tau nepasiseke su personalu,as jau buciau keikus ne tik lietuviskai,bet,kad ir ji suprastu uz toki aptarnavima!:-D
nematoma123 parašė:
Minusiuke,oho kokia istorija,gerai,kad viskas laimingai pasibaige!Galiu pasakyti,kad su kiekviena diena bus lengviau.Dziugu,kad pati maitini,vaikeliui tai lb svarbu,o ypac jei gelta.Mano mergyte irgi gime geltona,bet musu niekas nelaike ligonineje.Pora kartu daktarui pasirodem,mrauja eme,liepe isrengta prie saules laikyti.Jau beveik nieko neliko:-)Tau nepasiseke su personalu,as jau buciau keikus ne tik lietuviskai,bet,kad ir ji suprastu uz toki aptarnavima!:-D
teisingai as buciau tokiu zodeliu pasakius kad moterytei bloga butu pasidare,kaip dar tokios kales dirba
minusiuke parašė:
Atsiprasau uz klaidas is tel man leleidzia normaliai parasyti.
o kokioj tu cia ligoniniej gimdei taip ziauriai?
minusiuke parašė:
Atsiprasau uz klaidas is tel man leleidzia normaliai parasyti.
Labas rytas minusiuke,jezus marija tu tik laikykis,siaubas kaip tave prikankino,dideles stiprybes tau mergyt,nes pati verkiau skaitydama tavo istorija.kosmaras kazkos,tas juodes tikrai uzmusti per maza,visai pabludo.dar karta stiprybes,sveikatytes,laikykis.
neringa2 parašė:
nu ka merginos, kiek atsimenu rytoj turetu buti nemazai gimdanciu, ryt 12/12/12... Man duota irgi paskutine data iki gydytoju isikisimo
kaip faina jau gimdysit as ir noriu jau labai nes dabar kaip suvalgius arbuza jauciuosi,tik man labai idomu ar eko nemeluoja apie lyti nustatoma
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai