nematoma123 parašė:
lietuvoje kainu nezinau, senokai ten apsipirkinejau![]()
tai tikiu
reiškias visur vienodos tos kainos
nors barcelonoj kai buvau rūbai tikrai firminiai pigesni nei lietuvoj
nematoma123 parašė:
lietuvoje kainu nezinau, senokai ten apsipirkinejau![]()
tai tikiu
reiškias visur vienodos tos kainos
nors barcelonoj kai buvau rūbai tikrai firminiai pigesni nei lietuvoj
aameile parašė:
labuka mamytes kaip sekasi?.grizau siandien is daktaru daktare sake bet kuria diena galiu pagimdyt leliukas jau pasiruosias laukiunesulaukiu nors data gruodzio 9:)))
Man irgi gruodzio 9
Lolitėlė parašė:
tai labai gerai, kag yra priešpienis, jis yra labai labai naudingas tavo mergytėm, o po poros dienelių atsiras ir pienelio, tik nenuleisk rankų.o tavo mažutėms stiprybės. o kaip jos tiek svorio priaugino, ar tau leido kokius vaistus prieš gimdymą?
Nu kad neleido, daktarai, patys stebejosi, o valgydavau mazai, pagrinde, bulves ,ir salotos
kitko nenorejau, . Siandiena su mazutem buvau, tau dvynes jau kartu pagulde:)))))))
braskyte22 parašė:
Jetau,kaip miela,vistiek,kazka supranta nesvarbu,kad dar visai,lelyte,jaucia juk![]()
Tikrai,laukiu nesulaukiu saviskes,bet dar nesiruosia ji atkeliauti tiksliau ruosiasi bet tik po biskiuka dar![]()
Mamytes isciai pats jaukiausias ,saugiausias pasaulyje.
kur as guliu visos pernesioja, leliukus, 3dienas pakentek, ir kelias valandziukes.
,arbe 2dienas ir 7valandas .Nuojauta kuzda:))))
laurytekatyte parašė:
Na jei krutis dideja ir kieteja tai reiskiasi daug pienuko renkasi ir turesi tikrai!!!!!!Bet reikia jas paciai masazuoti ir jei skauda nesvarbu vistiek jas reikia isminkstinti ir tada kai jos pasidaro minkstutes pradeda lengvai begti pienukas ,pabandyk !!!!!!Jei tik prradedi jasusti ta jausma kad kieteja krutis iskarto jas masazuok nelauk kol pasidarys akmenines nes po to skaudziau issimasazuoti!!!!!Krutis visad stenkis masazuoti kai tik pajauti kad jos kieteja!!!!!!!!Ir bus viskas gerai!!!!!!!As du savo lialius po 1metus ismaitinau tai cia is savo patirties![]()
Aciu uz patarima, sito nezinojau. !!!!
reikia kibti i darbus. O tu saunuole po metus ismaitinti ogho
LeyLa12 parašė:
Oho, po 1,5 kg tai cia nerealiaiSveikinu! Maniskes per pus lengvesnes gime
Nu tiesiog labai dziaugiuosi
Mano Leila dabar 1330 gr sveria po 8 sav unkubatoriuje, Dalija 1000 gr, nes turi bedu su plauciais ir vis jai nesiseka svorio priauginet, na bet Dievas duos ir mes sustipresim, gal Dalija prades pavydet Leilai, kad ana gali ant krutines pagulet ir prades irtis i prieki
Jau labai noriu kad tos didziules laimes pagaliau dar ir sunkios pasidarytu
![]()
As tavo vietoj, prasyciau paimti mazaja ant krutines, jaucia jos labai, o kartu guli ?mazyles?maniskes dvynes maitinasi pienelio misinuku, SPEC neisnesiotiems, o Dominyka vis dar negali gerti, kazkoks zalias maistelis turi issivalyti,tai maitina su spec fluidu, pilnu, mineralu ,vitaminu ir .t.t.
Beja dvynes vakar suvalge po 2,5ml o siandiena po 6ml :)ot apetitas
trynuku mamyte parašė:
As tavo vietoj, prasyciau paimti mazaja ant krutines, jaucia jos labai, o kartu guli ?mazyles?maniskes dvynes maitinasi pienelio misinuku, SPEC neisnesiotiems, o Dominyka vis dar negali gerti, kazkoks zalias maistelis turi issivalyti,tai maitina su spec fluidu, pilnu, mineralu ,vitaminu ir .t.t.
Beja dvynes vakar suvalge po 2,5ml o siandiena po 6ml :)ot apetitas![]()
jūs manot, kad gydytojai šiaip sau neduoda ar pati Leyla nenori palaikyti mažosios mergaitės? įsiskaitykit į Leylos postą.
2,5 ir 6 ml yra keli lašai. čia labai mažai.
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai