ewelucin parašė:
as ir toki varianta turėjau turejom simka katinuka ir ziurkėna pukitai matomai pukiui infarkta ivare ir nugaiso neistveres teroro
![]()
vargsas pukis...
ewelucin parašė:
as ir toki varianta turėjau turejom simka katinuka ir ziurkėna pukitai matomai pukiui infarkta ivare ir nugaiso neistveres teroro
![]()
vargsas pukis...
wildaiva parašė:
![]()
vargsas pukis...
Tikrai vargsas pukis
jaciutedovile60 parašė:
Bandytu neklausyt, butu senai pasiustassiaip ir jis turi savo nuomone, ir nepatenkintas buna kai kisasi, tai buna ir pasako bet graziai kad nesikisstu n…
Nera reikalo ten amzinai bendraut ir pliurpt...Mano ex skambindavo mamyrtei pats simtus kartu,atsimenu,is proto eidavau budavau pikta visa diena
bambagysle buvo neatkabinta ilgai...
jaciutedovile60 parašė:
tai zinai profesionalas yra viai kas kita ir namie maisto ivairove pas tokius bunaas air beja turiu diploma su virejos-technologes statusu bet praktikos ne kazk…
man irgi buna pasiseka kazkaip nustebinti seimina nors visko pati ismokau, bet uosvenė vestuvese seimininkavo tai prakktikos turi bei restorane ar kavineje dar dirbo vyrėja tai patirties turi tikrai
o jetau dirbu issijuosusi cia td jau nuo darbu atsilieku
nebespėju su visom bendrauti bet taip visosms norisi atsakyti ir siandien zmoniu reliai darbe pas man daugiau nei iprastai vasaros metu
As is saves buvau blonde, bet su laik spalva tokia tamsesne i pilkuma pasidare tai nusidaziau nes labai negrzai atrode ir vaidas labai blankus buvo
Dabar tamsiai varau, ne juodai o tik tamsus kastonas tai super atrodo ir dar antakius kartas nuo karto padazau tai is vis puikiai tinka
jaciutedovile60 parašė:
As is saves buvau blonde, bet su laik spalva tokia tamsesne i pilkuma pasidare tai nusidaziau nes labai negrzai atrode ir vaidas labai blankus buvoDabar tamsiai…
Nu va reikia rupintis isvaizda
ewelucin parašė:
man irgi buna pasiseka kazkaip nustebinti seimina nors visko pati ismokau, bet uosvenė vestuvese seimininkavo tai prakktikos turi bei restorane ar kavineje dar dirb…
Nesijaudink,spesi...
mes nedingsim,darbai svarbiau,nes po to jei ismestu is darbo,mes algos tau nemoketume
wildaiva parašė:
Nera reikalo ten amzinai bendraut ir pliurpt...Mano ex skambindavo mamyrtei pats simtus kartu,atsimenu,is proto eidavau budavau pikta visa dienabambagysle buvo …
Tai tokie paskui ir buna senberniai vien per tokias motinas, tiek jau tikrai per daug, dar truksta kad pasikus sikna tuliko popierium nuvalytu is vis ziauru.. ar stovetu prie lovos su zvake naktim ir tikrintu ka ir kaip daro..fui net slykstu pagalvojus apie tai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai