ewelucin parašė:
o tai nuo keliu tau darbas prasideda? as tai jau nuo 8 cia kaip broske sedziuir nesugalvoju nuo ko pradeti sios dienos darbus
Pradek darbus nesiplesydama
nes nei itampa,nei stresas nepades
ewelucin parašė:
o tai nuo keliu tau darbas prasideda? as tai jau nuo 8 cia kaip broske sedziuir nesugalvoju nuo ko pradeti sios dienos darbus
Pradek darbus nesiplesydama
nes nei itampa,nei stresas nepades
ewelucin parašė:
gerai kad sau gali leisti nes as pati sau negaliu leisti nors niekas manes cia ir nesudabotu turiu omeni valdziabet esu tokia kad negaleciau veluoti labai
o …
As kitokio tipazo
Smice parašė:
Sveikutesas nebesuprantu antra diena burnoj plasmases skonis
niekaip neikertu kame diela
dantis reguliariai valau skalauju, bet tik ko pavalgau taip…
Gal nuo skrandzio rugsciu...
wildaiva parašė:
Gal nuo skrandzio rugsciu...
Nzn nu bet taip fuj burnoj
siaubelis... Nu tikuos prais
Smice parašė:
Nzn nu bet taip fuj burnojsiaubelis... Nu tikuos prais
![]()
Pas mane labai dantenos kraujuoja,skalavaus kuri laika specialiu tuo skysciu,bet nepadejo,tai manau,kad cia kaltas nestumas,nes seip,del dantuku neturejau niekad bedu,tai ir tau gal del nestumelio cia viskas
pamegink gal skalavimo skysti ?
wildaiva parašė:
Pas mane labai dantenos kraujuoja,skalavaus kuri laika specialiu tuo skysciu,bet nepadejo,tai manau,kad cia kaltas nestumas,nes seip,del dantuku neturejau niekad be…
Reiks nusipirkt nes uzbaigem jau
o del danten kad kraujuoja nestumo metu man akusere pasake labai normalu tai,ir nepades niekas nuo to
teks taikytis dag 4 men
wildaiva parašė:
Pradek darbus nesiplesydamanes nei itampa,nei stresas nepades
![]()
tikrai nesiplesau
jau planuose yra arbatos pertraukele
Smice parašė:
Reiks nusipirkt nes uzbaigem jauo del danten kad kraujuoja nestumo metu man akusere pasake labai normalu tai,ir nepades niekas nuo to
teks taikyti…
na man kraujavimas is dantenu jau praeina buvo tik pora kartu stipriau pakraujavo bet siandien jau vos truputuka pakraujavo, bet man protinis dantukas vis dar lenda ir ji skauda tai nurasau i ji viska gal del jo pakraujuodavo dantena. na nezinau bet skalavimo skyscio vis dar negaliu naudoti nes pikina nuo jo
Smice parašė:
Reiks nusipirkt nes uzbaigem jauo del danten kad kraujuoja nestumo metu man akusere pasake labai normalu tai,ir nepades niekas nuo to
teks taikyti…
https://www.google.lt/search?q=eludril&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hJkAUrXtK8nn4QTn74C4CQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=834 as sita naudojau,placiau paskaitinek apie ji
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai