Eveliuuukas parašė:
O man sianakt kaip uzejo skaudet pilvo apacia kaip kokia adata idurtu net nezinau koks skausmas .. tai neisivaizduojiu kaip per pilva sugebejau susiriest![]()
na cia jo reikia sugebeti per pilva susilenkti
Eveliuuukas parašė:
O man sianakt kaip uzejo skaudet pilvo apacia kaip kokia adata idurtu net nezinau koks skausmas .. tai neisivaizduojiu kaip per pilva sugebejau susiriest![]()
na cia jo reikia sugebeti per pilva susilenkti
Eveliuuukas parašė:
tai va, prišnekėjau iš vakaro kad gimdysi, tai ir prasideda skausmai visokiausi
zivile89 parašė:
na dabar as ir jau ja pradejau nesiotis...nors man maniskis nuo 30sav sako turek visada su savim, bet as ai dar nereikia,o db neraginta pasiimu
![]()
Va va as tai jau nuo kokios 15sav visa laika su savim nesiojuosi baisu kazkaip, dar kai jau buvo prasidejas tas gimdymas tai neramu
ciut ka suskausta iskarto minti ''gal jau?''
D
zivile89 parašė:
as ir nuo sav susikrovus jau rami vaikstau jei ka sumastau pakeiciu dadedu isimuo palanga gal dar iskaulisiu jei po daktares vizito paakys viskas gerai daugiau nieko nepasikeite tai sakysiu vaziuojam tik
![]()
matai jums tai arčiau palanga, nei mums
mes tai dvi su puse valandos kelio jei normaliu greičiu važiuojant
tai kad normaliai pasibūt reiktų iš pačio ryto išvažiuot
klosdzei112 parašė:
Va va as tai jau nuo kokios 15sav visa laika su savim nesiojuosi baisu kazkaip, dar kai jau buvo prasidejas tas gimdymas tai neramuciut ka suskausta iskarto minti ''gal jau?''
D
greiciau ta sneramumas jau baiktusi
nes taip tegu jis ten gyvena iki galo, bet kad db jau link galo vis daugiau kelia streso ir nerimo
medu parašė:
matai jums tai arčiau palanga, nei mumsmes tai dvi su puse valandos kelio jei normaliu greičiu važiuojant
tai kad normaliai pasibūt reiktų iš pačio ryto išvažiuot
![]()
na jo ganetinai greitai ten nuvykstam mes...bet ir norisi normaliai pabuti..tai sakiau eisiu pas daktare is ryto ir iskart jei ka is po jos sakysiu vaziuojam jei viskas gerai
nutaisysiu katineli oakis negales atsilaikyti vistiek
zivile89 parašė:
greiciau ta sneramumas jau baiktusines taip tegu jis ten gyvena iki galo, bet kad db jau link galo vis daugiau kelia streso ir nerimo
![]()
Buten greiciau ta 37savaitele ir davai sportuot pradesiu
kad tik siektiek paskatinciau, nes jau taip pabodo man laukti ir bijoti
klosdzei112 parašė:
Buten greiciau ta 37savaitele ir davai sportuot pradesiukad tik siektiek paskatinciau, nes jau taip pabodo man laukti ir bijoti
![]()
as galeciau dar buti ir buti man patinka tas pilvukas, judesiukai viska...bet ta snerimas tai varo i nevilti
nes kai man sako maniskis tu namie sukies kaip be pilvo viska susitvarkai pasidarai iseini kur nori kiek nori vaikstai, o db jau su vaiksciojimais jau risti turbut reisk pradeti
kartais tik leisti sau ta malonuka
va iki unv nueiti pareiti ir bus gerai
22 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai