Raminta23 parašė:
per kur žiūri šitą laidelę?
TLC
Raminta23 parašė:
per kur žiūri šitą laidelę?
TLC
Renesme parašė:
Gera laida, ir rode tokiu atveju kad keista kaip nezinojo kad laukesimano pazistama septinta men suzinojo kad nescia ,,,
![]()
visaip buna, kartais ir jokiu nestumo pozymiu nejaucia, o laukias
Manfredukas parašė:
Toks durnas klausymas , ekoskopas kai rodo savaites palei ka jis rodo pagal dakares ivedima I kompa ar mazylio vystymasi ?
pagal maziuka
ernesta170 parašė:
idomiai pas tave. pagal viska tikrai daugiau savaiciu butu jei taip sakai, nebent pastojai po mmm</blockquot
zinoriu tik kai pasakys tiksliai, nes kai dare echo sake 12 sav. yra tikrai, arba vaisius dideliskai zinosiu tiksliai pasakysiu, nes pati tik zinau kad spalinukas bus tai tikrai
o tu jau lyti zinai vaiko?
ernesta170 parašė:
visaip buna, kartais ir jokiu nestumo pozymiu nejaucia, o laukias![]()
man tj nestumo pozymiai tj jaucias, ka megau valgyt negaliu net paziuret .... ant maisto isranki, ir tulikan lakstau, uosle puiki ..
Renesme parašė:
dar ne, geguzes 21 eisiu
ernesta170 parašė:
dar ne, geguzes 21 eisiu
idomu kada man pasakys, nes negaliu kaip knieti suzinoti
vukasvb parašė:
mano paskutines mmm buvo sausio 11. pastojau sausio 23-24 dienom (labai gerai zinau ,kada Ov buvo nes echo kas antra diena dare) . Ir mano terminas visada atitinka…
Kaip ir as
Manfredukas parašė:
Toks durnas klausymas , ekoskopas kai rodo savaites palei ka jis rodo pagal dakares ivedima I kompa ar mazylio vystymasi ?
pagal mažiuko ūgį ir ten kažkokią puslelę (lyg) turi kažkokias lenteles ir pagal jas patikrina.Ten ne tik pagal savaites, bet ir pagal dienas. Nes man irgi turėtų būt jau lyg daugiaus savaičių, bet kai paskutinį kartą darė echo pagal tas lenteles atitinka tik tiek savaičių.
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai