Sveikos, merginos! Anksciau diskutavote apie echoskopus, ar kenkia/nekenkia. Siandien man buvo 7 echoskopas (per pilva, o praeita savaite ir per pilva, ir vaginalinis). Kita savaite laukia 8 echoskopas!!!! Kai pagalvoji, tai Jezus Marija kiek daug! Kai dare 6 echoskopa, paklausiau gydytojos, ar nepakenks vaikiukui. Atsakymas buvo, kad ne! Nes echoskopas yra daromas labai trumpai. Buna atveju kai moteris buna echoskopuojama net 1 val. istisai. Dar pridure, kad jeis jus nenorite, mes galime neechoskopuoti. Bet, Jus, man pasakykite, kokia turi buti motuse, kuri pasakytu: oi ne, nelyksite su tais savo echoskopais... O kaip kitaip matyti jei yra bedu?! Jau kazkada rasiau siame forume: jei daro, vadinasi reikia, juk ne akmens amziuje gyvename ir cia jau mano nuomone lieka kategoriska
Siandienos echo ispudziai- gydytoja sako: paziurekite kaip vaikiukas suspaude kumstuka ir kisa prie burnytes... Suskydau totaliai- pravirkau! Pakviete kita gydytoja, kad ivertintu mano situacija, o as bliaunu lyg kas blogai butu
Tai gydytojas ir sako: gal, jums, labai jau nakti skauda
Sniurpsciodama tik suveblenau, kad ne
Tai va, mergaites, sekmes sekmes ir dar karta sekmes mums visoms! Juk toki didi "darba" visos dirbam
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus