2012.09.09 18:59 (prieš 13 m.)
kviste parašė:
sveikutes kaip ramu pas mus cia savaitgaly man cia toks klausymelis iskilo - kodel niestukei negalima perkaisti? tokie dalykai kaip pirtis, karstos vonios ir t.tttt tai reisia kad jei sedi ant saules kaitrios ir pradeda net prakaitas musti del karscio tai jau blogai?????/ tai reiskia kad 9 menesius negalima vonioje siltoje paguleti tik dusas ?
o taip vonioje pagulet noreciau .... nu bet siaubas kaip esu pasimetus mastau ir nieko neismastau...
gal kuri issamiau ka papasakotumet?
as tik zinau apie vonia, kad negalima i karsta vonia lipti, nes gali issaukti persileidima arba prieslaikini gimdyma.senovei taip moterys darydavo noredamos persileisti.galbut karstis provokuoja gimda sparciau susitrukineti.o del pirciu manau, kad ir taip nestumo metu musu sirdute apkrauta, o karstis dar pagreitina sirdies darba, gali nestuke net isgriuti.pamenu kai pas mus vasara buvo dideli karsciai, man dar gal tik kelios savaiteles tebuvo, tai miriau, i kema net iseit negaledavau, tuoj silpna darydavosi, gyvenau guledame prie vejelio, nes labai bloga budavo, tas toks dusnumas...o tiksliai tau manau tik daktare atsakys kodel negalima.