ZinaRup parašė:
Gali bet kada po gimdymo nueiti, tik data parasysi ta, nuo kurios iseiniAs ejau rasyt prasymo 17 diena, nors isejau nuo 28 d
![]()
O ta data jos paskaiciuoja?cia nuo waikelio gimimo dienos?
ZinaRup parašė:
Gali bet kada po gimdymo nueiti, tik data parasysi ta, nuo kurios iseiniAs ejau rasyt prasymo 17 diena, nors isejau nuo 28 d
![]()
O ta data jos paskaiciuoja?cia nuo waikelio gimimo dienos?
Bondzorno parašė:
O ta data jos paskaiciuoja?cia nuo waikelio gimimo dienos?![]()
as kaip supratau tai man skaiciavo nuo tos dienos kd iseini 2metam,nes pries tai juk dekretines gavom
Bondzorno parašė:
O ta data jos paskaiciuoja?cia nuo waikelio gimimo dienos?![]()
Pagal viska, tai as turejau nuo 15 d eit, bet kai pagimdziau, tai gine man pratese dar 2 savaitem dekretines, nes perdidelis skirtumas iki 2 men vaikelio, tai dekretines baigesi tik kai vaikeliui suejo pilni du men. Tai va, kada daktare pasakys, kada tavo dekretines baigesi, tai sekancia diena jau turi buti parasiusi VPA atostogu, nes tektu eiti i darba. (Gal suprantamai paaiskinau)
slapuke vip parašė:
as kaip supratau tai man skaiciavo nuo tos dienos kd iseini 2metam,nes pries tai juk dekretines gavom![]()
Taip taip, skaiciuot turetu nuo tos dienos, kai iseini i vpa ir moka sekanti menesi. O mus isdure ir liepe prasyme rasyti, kad skaiciuotu nuo birzelio 1, ir mum prapuole 3 dienos. Tai mes gausim tik liepa uz birzelio men, nes moka uz praejusi menesi
ZinaRup parašė:
Pagal viska, tai as turejau nuo 15 d eit, bet kai pagimdziau, tai gine man pratese dar 2 savaitem dekretines, nes perdidelis skirtumas iki 2 men vaikelio, tai dekre…
kaip tau gine pratese,tau cp buvo?
monce parašė:
kaip tau gine pratese,tau cp buvo?
Taip, man dare cp, tai pratese
ZinaRup parašė:
Taip, man dare cp, tai pratese
Visiems komplikuotiems gimdymams pratesia 2sav dekreta.
slapuke vip parašė:
as kaip supratau tai man skaiciavo nuo tos dienos kd iseini 2metam,nes pries tai juk dekretines gavom![]()
Ne, iki kol vaikui sueis 2 m.
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai