monyk24 parašė:
Koki grazu video kitame forume uzmaciautaip ir isivaizduoju, kaip mano angelelis taip pliuskenasi
![]()
Tikrai grazu
monyk24 parašė:
Koki grazu video kitame forume uzmaciautaip ir isivaizduoju, kaip mano angelelis taip pliuskenasi
![]()
Tikrai grazu
Mur miau parašė:
Net buteliuka dave???
Nzn kaip jum bet jai buvau nescia sunkokai liezuvi uz dantu laikiau.buciau leptele…
Dabar iskilo klausimiukas, kaip tu vaikeli parsivezei? Kiek pamenu igi nelabai grazus orai buvo, tai tik drabuzeliais aprengusi ir su autokedute? Mat as turiu toki pleduka, kuris susisega i vokeli, tai mastau ar patogu butu, nes i kedute neisidetu
pamaivys parašė:
Sveikos, gal zinot kur butu galima nusipirkti nesciosios pedkelnes kuno spalvos? Nes pagrindinai kur einu turi tik juodasir gal zinot kur nesciuos drabuziu…
1bige maciau yra nestukiu parduotuve einan link wc
monyk24 parašė:
Dabar iskilo klausimiukas, kaip tu vaikeli parsivezei? Kiek pamenu igi nelabai grazus orai buvo, tai tik drabuzeliais aprengusi ir su autokedute? Mat as turiu toki …
As irgi turiu ta vokeli, tai galvoju pasiimt ji ir dar nestora pleduka pasiimsiu
brigitule5 parašė:
o mes vakar diena jau gimem !!![]()
sveiki ir grazus ;}}}}}
Didžiausi sveikinimai! !!!
brigitule5 parašė:
o mes vakar diena jau gimem !!![]()
sveiki ir grazus ;}}}}}
sveikinu
kaip nuotaikos? kokie bispudziai is po gimdymo?
ar pagal termina pagimdei?
aciukas merginos
turejom liepos 10 termina, bet gimem vakar, ir pagal svori ir ugis viskas tvarkoi, buvo zali vandenys .. bet sendien buvo tyrimai perduoti ir pasake kad viskas gerai mazyliu, ispudziu labai daug ir nebuvo nes apie puse dvylikos atvaziavau o gime 13:41. ir iskart isveze stebejimui i renimacini :((
brigitule5 parašė:
aciukas merginosturejom liepos 10 termina, bet gimem vakar, ir pagal svori ir ugis viskas tvarkoi, buvo zali vandenys .. bet sendien buvo tyrimai perduoti ir pa…
Kodel isveze i reanimacini? O nuo kada prasidejo tau saremiai?
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai