K.A.R.I.N.A parašė:
Na o as su siuo nestumu nevemiau ir labai dziaugiusoiNes su pirmu suneliu tai iki 6 menesiu vemiau...
Sveika prisijungus prie musu
K.A.R.I.N.A parašė:
Na o as su siuo nestumu nevemiau ir labai dziaugiusoiNes su pirmu suneliu tai iki 6 menesiu vemiau...
Sveika prisijungus prie musu
Mig. parašė:
Nu kaip sunervino vyras, negaliu. Labai noriu pasidaryt 3D echoskopija, bet vyras uzburbuliavo. Tipo kam metyt pinigus nesamonems
![]()
Sveikos. Jungiuosi prie lapkritinukiu
O kokiu tikslu ta 3D echoskopija? Kazkaip po 20 savaiciu is viso man nesiule ehoskopiju iki pat pabaigos, tai net nezinau ar cia gal reikia savo iniciatyva eit dar?
Net drabuzelius universalius perku, nes nors ir pasake lyti 20 savaite, bet kazkaip kai nera antro uztvirtinimo tai nesu tikra
Kadabra parašė:
Sveikos. Jungiuosi prie lapkritinukiu![]()
O kokiu tikslu ta 3D echoskopija? Kazkaip po 20 savaiciu is viso man nesiule ehosk…
Antra echoskopą dažnai skiria išeinant į dekretą t.y. po 30 sav ;)
Kadabra parašė:
Sveikos. Jungiuosi prie lapkritinukiu![]()
O kokiu tikslu ta 3D echoskopija? Kazkaip po 20 savaiciu is viso man nesiule ehosk…
man ir pasake lyti 20 sav, bet jau kuri laika pradejau abejoti ir galvoti o jei bus kitaip...
Mig. parašė:
Tai taip, dar karta bus paprastas echoskopas. 3D atliekamas privaciai, duoda spalvotu nuotraukyciu, iraso judesiukus i CD
as irgi labai noriu, bet man brangoka.. isvis neturiu popieriuje foto, tik telefone, ner printerio pas gydytoja :DD, mano vyras irgi sako, kad ir nereikia, bet man taip norisi :)))
Mig. parašė:
Tai taip, dar karta bus paprastas echoskopas. 3D atliekamas privaciai, duoda spalvotu nuotraukyciu, iraso judesiukus i CD
Jeigu jums smagu patirti tą virtualų pasimatymą su vaikiuku, tai ir leiskit sau.
Turėsit prisiminimui įrašą ir nuotraukyčių, ir būsit laimingesnė, nes jums to norisi
.
Aišku, reikia pasidomėt, ar tai nekenksminga kūdykiui, bet esu skaičiusi, kad kenksmingumas-mitas. O kad vyro nuomonė gali nuo jūsų skirtis-natūralus dalykas, bet juk jis gal gali jums patarti, o ne liepti ar uždrausti
Zuvytte parašė:
man ir pasake lyti 20 sav, bet jau kuri laika pradejau abejoti ir galvoti o jei bus kitaip...![]()
Man lygiai tas pats
Nors pasake gana uztikrintai, bet praejo kiek laiko ir vel nebezinau. Nenoriu uzsiciklinti - klaidu visiems pasitaiko
O as nuotraukos neturiu, pirma karta mazas buvo kai pasiule, o paskui pamirsau paprasyt kad padarytu. Dabar gal jau nelabai ir verta darytis - vis tiek jau cielas kudikutis
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai