juste_r parašė:
Ar tokia pankuoliu arbatele tinka?![]()
Čia sau ar vaikučiui?
juste_r parašė:
Ar tokia pankuoliu arbatele tinka?![]()
Čia sau ar vaikučiui?
ferfela parašė:
As ir galvoju jai kur toleliau ar pas svecius gal nusitraukti ir tureti buteliuke... Bet nevisada iseina sauskelniu pakeisti kieme juk nekeisi saltyje![]()
as visada eidama pasiemu jai maisto, druk uzsimanys, ir pampersa pasiemu, tik manoji va irgi gali but persimizus ar kitokiu stebuklu palikus ir jai ne motais kuri tai laika. Tai kaip tik siandien uzsimane po daktaru valgyt, zinojau, kad iki namu neistems, nes mama dar reikalu turejo, tai ejau i kavine gert kavos, kad butu ja kur pamaitint
BeFree parašė:
Čia sau ar vaikučiui?![]()
Vaikuciui
juste_r parašė:
Vaikuciui![]()
Aš neduočiau tokios. Duočiau grynų pankolių vaisių užplikytą
nes žinai, visose tose pakelių arbatose ir šiukšlių pilna
bet kol neturit kitokios ir šita tinka
AgneGry parašė:
Sveikos mamytesreikia patarimo,neapsisprendziu :/ gal turit kuri fisher price lavinimo kilimeli? Neapsisprendziu kuri dukrytei pirkti ar ta rainforest su garsa…
As turiu su sviesytem,kartais domisi ziuriu i svieseles o kartais net neidomu...turiu paprasta be muzikos ir be svieseliu tai man atrodo vienoda reakcija bet gal del to kad dar per maza
Asta Go parašė:
as visada eidama pasiemu jai maisto, druk uzsimanys, ir pampersa pasiemu, tik manoji va irgi gali but persimizus ar kitokiu stebuklu palikus ir jai ne motais kuri t…
Nu jums pasiseke maniske labai retai kada pakak ar pasis ramiai miega. Kaip pradeda verkti pirmas veiksmas buna tikrinti sauskelnes... O jums taip buna kad prasegi sauskelnes o ji pradeda sisioti arba nespeji nuimti uzdeti kitu ji pradeda sisioti vos ne gaudyti tenka kad nesuslaptu drabuzeliai
ferfela parašė:
Nu jums pasiseke maniske labai retai kada pakak ar pasis ramiai miega. Kaip pradeda verkti pirmas veiksmas buna tikrinti sauskelnes... O jums taip buna kad prasegi …
yra keleta kartu buve, syki valiau ir ziuriu lenda grazumas lauk, tai serbetele dregna pakisau, spejau sugaut
dar buvo mano mama apsysiojus
nerigute123 parašė:
Jei i pampersa prisidares irgi kolkas neverkia bet jei alkanas tai duok cia ir dabar ir jokiu derybutai stengiuks visus reikalus tvarkytis jo lauko metu kol as t…
as tai misinuku kadangi damaitinu tai padarau misinuka ir kol neturiu termosiuko ivinioju buteliuka i merle i vystyla ir padedu i vezimuko vokeli mergytei prie koju ir taip islaiko gan ilgai :))
ferfela parašė:
Nu jums pasiseke maniske labai retai kada pakak ar pasis ramiai miega. Kaip pradeda verkti pirmas veiksmas buna tikrinti sauskelnes... O jums taip buna kad prasegi …
oj man porakartu buvo tik pakisu pampersa po sukniuku ir ji kakina tada nauja tik pakisu ir vel kakina tai jau palieku tada koki 15 min kad viska padarytu ant palutes
siandien prisikakino tai ir kojas i pampersa ikiso issiterliojo visa tai jau ir drabuziuka visa isterliojo
Asta Go parašė:
yra keleta kartu buve, syki valiau ir ziuriu lenda grazumas lauk, tai serbetele dregna pakisau, spejau sugautdar buvo mano mama apsysiojus
![]()
o mazoji mane buvo apsisiojus vyras blogai pampi uzdejo as ja pasiemiau maitint ir tik jauciu man ant koju taip silta nu ble galvoju.......
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai