Cike parašė:
Ir vel viska duos sausio viduryjeji bus jau didele
fainiai tokie dalykai atminimui
![]()
kai faina
Cike parašė:
Ir vel viska duos sausio viduryjeji bus jau didele
fainiai tokie dalykai atminimui
![]()
kai faina
vaivuteee parašė:
ar laukiat svenciu?as tai laukiu ir nelaukiu, nesumastau ka dovanu pirkt nei vyrui nei vaikui...ar einat i baznycia prie sventes?mes visad einam
ir aš šiais metais, nei lauku nei nelaukiu..o į bažnyčia einame prieš Kalėdas
Lari parašė:
ir aš šiais metais, nei lauku nei nelaukiu..o į bažnyčia einame prieš Kalėdas![]()
as tai kai nescia tai visad vengiu baznyciu, viskas buna oki iki tol kol pradeda tais kvapais eit aplink.. ir sio visad nualpstu bloga pasidaro...nzn kaip siemet bus eisiu,bet nzn kiek jau isbusiu... vyras labai pyksta kad negaliu issedet sako lyg velnias butu apsedes :DDD
vaivuteee parašė:
as tai visai tokio noreciauwww.ebay.co.uk/itm/Quinny-Buzz-Travel-System-In-Rocking-Black-2011-Buzz-Maxi-Cosi-Cabriofix-/261336888840?pt=UK_Baby_BabyTravel…
as tokios firmos zadejau pirkt,bet ne is vieno lupu suzinojau,kad nepatogus,i autika neina itilpti ir aplamai nk gero..
Vardenis Pavardenis
šiandien taip pamaščiau ir nesugebėjau sau atsakyt į klausimą, ką bando parodyti besilaukiančios merginos fotografuodamas savo pilvą ar naujagymius? tai ,kad ieško vaikui tėvo ar tai ,kad ir jas dar kažkas dulkina ??? stai kaip vienas vyras issireiske neperseniausiai ir sukele labai dideli zmoniu pasipiktinima facebooke
kojinyte26 parašė:
as tokios firmos zadejau pirkt,bet ne is vieno lupu suzinojau,kad nepatogus,i autika neina itilpti ir aplamai nk gero..
nu nezinau del sito tikrai problemu nera buve kad neitilpt ar ivaziuot i autika neimanoma, kazkaip viskas ok buvo...na nebent kur vienaauksciai autai tada jo per prieki neieisi...
sirdute25 parašė:
nesamone kazkokia idiotas gaila![]()
as apsitvarkiau namus,pasidariau balta misraine
net seile tysta kaip noriu:DDDka jus?
vaivuteee parašė:
as apsitvarkiau namus,pasidariau balta misrainenet seile tysta kaip noriu:DDDka jus?
jei man rasai rasyk tu
baltos misraines noreciau ir as
mazajam dantys dygsta tai kol uzmiegam o dickiui skauda nuo saldumynu neklauso grizo bocius is reiso
as tai persimonu prisivalgiau
kaip siandien jautiesi?
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai