ice1 parašė:
Paprasčiau rūkola![]()
rukola kas paprasciau? taip spinatai ar garzgarstes vadinas?
ice1 parašė:
Paprasčiau rūkola![]()
rukola kas paprasciau? taip spinatai ar garzgarstes vadinas?
Omerta parašė:
Sveikos;) kas jau turite vaikuciu...noriu patarimo...ar po gimdymo pirmas dienas ar menesi reikia pagalbos??? Ar ir viena susitvarkyciau..nes vyras atostogas nori i…
Man asmeniskai labai padejo, kad vyras buvo salia, nes mazasis visai nemiegojo, buvo neramus, isskyrus kai as priguldavau salia ir kai zysdavo krutine
man nebutu buve kada paciai pavalgyt
saulyta parašė:
rukola kas paprasciau? taip spinatai ar garzgarstes vadinas?![]()
Gargzdes yra rukola
ruksti parašė:
Gargzdes yra rukola
nu taip taip tu tikrai zn
Ana Žv parašė:
Bankai tikrina per sodra pajamas.
Jeigu pilvelis matysis neduos paskolos
tad skubėkite tvarkytis kol jo nesimato
-iėnė- parašė:
Labai smagu, kai vyras "nestandartinis" tai yra, kad pirmos mergytės norėjo ;) Juk dažniausiai sūnaus nori![]()
Mano vyras taip pat pirmos mergytes norejo
Omerta parašė:
Sveikos;) kas jau turite vaikuciu...noriu patarimo...ar po gimdymo pirmas dienas ar menesi reikia pagalbos??? Ar ir viena susitvarkyciau..nes vyras atostogas nori i…
Tai tavo vyrui priklausys menesis atostogu nuo pat pirmos vaikucio gimimo dienos, nereikes savuju naudoti, kuo ilgiau nesusitvarkys ir veliau iseis praras tas dienas... Ir vasara taip pat gales atostogauti
Viviki parašė:
Man irgi prasidejo kazkokios nesamones,,nejauciau visiskai jokio skausmo,o dabar ir pilvas apsitraukineja,ir klubas desini skauda ,paskui tas skausmas pereina lyg i…
Man TAs pats, nervai ima baisiai. Pirmadieni buvau pas gydytoja sake normalu bet kad tiems anglams viskas normalu. Tai pilva tampo tai desini sona irgi atrodo kad inkstas kad buti. Nezinau net ka daryti
saulyta parašė:
rukola kas paprasciau? taip spinatai ar garzgarstes vadinas?![]()
Garzgarstes
bent jau pas mus, nes to pirmo žodžio net neištariu
Sveikos panos, ar yra tokių, kurioms pilve vaikas labai lambada šoka?
nu maniškis prieš kelias dienas kai pradėjo smarkiai makaluotis, tai sakyčiau pastoviai juntami judesiai, net vyras jau pajautė...labiausiai vakare ar naktį, bet tik ramiai atsisėdu ar atsigulu ir prasideda...nu tikrai smarkiai duodasi..kažkaip jau net varginti pradeda..
Šviesiaplaukė 29 parašė:
Sveikos panos, ar yra tokių, kurioms pilve vaikas labai lambada šoka?nu maniškis prieš kelias dienas kai pradėjo smarkiai makaluotis, tai sakyčiau pastoviai ju…
Aš tai laukiu kada maniškis taip pardės duotis.. Būna va kad bumteli pvz kur apsiprekinant, tai aš tik išsišiepiu iki ausų ir paglostau švelniai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai