Kleckiukass parašė:
va va...neskaitykit visu blogybiu, nezinai ir sirdeles neskauda, pati stengiuosi buti rami ir neprisigalvoti visko, va geriu tik folio rugsti ir ramiai bunu![]()
Foline rugsti butina....
Kleckiukass parašė:
va va...neskaitykit visu blogybiu, nezinai ir sirdeles neskauda, pati stengiuosi buti rami ir neprisigalvoti visko, va geriu tik folio rugsti ir ramiai bunu![]()
Foline rugsti butina....
Kleckiukass parašė:
Oj, mielos būsimos mamytės, ačiū, kad jūs tokios pozityvios ir malonios
taip gera, kai gali pasidalinti savo nuogąstavimais ir negauni kritikos "ko čia panikuoji". Tikiuosi ir labai linkiu, kad visos sulauktume savo žirniukų sveikų ir laiku
rimel parašė:
Taigi, visgi imanoma taip greitai pastoti! Jungiuosi prie jusu ☺️ pagal skaiciuokles apskaiciavimus, gimdymas gruodzio 9
Mano šiandieninis testas lygiai toks pats. Pasidariau hcg. Deja.... nėštumo nėra...
SunSunny parašė:
Mano šiandieninis testas lygiai toks pats. Pasidariau hcg. Deja.... nėštumo nėra...
Nenusiminkit bus dar
Sveikutes noreciau prisijungti prie jusu bet bijau dar dziaugtys:mano ciklas 27-28d iki mmm dar 4 dienos siandien neiskentejau pasidariau NT bet deja neigiamas.nesuprantu saves jau daugiau nei savaite ziauriai skauda papulius net eiti nesilaikius negaliu.ir maudzia pilva nesuprasi lyg nestetu pilva ar temptu.jau prisigalvojau o gal ir uzkybo kas bet bijau nusivilti
eglutetamosiuniene parašė:
Sveikutes noreciau prisijungti prie jusu bet bijau dar dziaugtys:mano ciklas 27-28d iki mmm dar 4 dienos siandien neiskentejau pasidariau NT bet deja neigiamas.nesu…
Man atrodo gal dar ankstoka
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai