okvit parašė:
O cia busimos gruodinuku mamytes daugumoje is Vilniaus ar ir is kitu miestu?![]()
As galima sakyt is Vln, tiksliau is Vilniaus raj.
o Jus? Beje, sveikinu prisijungus, kada Jums numatytas gimdymo terminas?;)
okvit parašė:
O cia busimos gruodinuku mamytes daugumoje is Vilniaus ar ir is kitu miestu?![]()
As galima sakyt is Vln, tiksliau is Vilniaus raj.
o Jus? Beje, sveikinu prisijungus, kada Jums numatytas gimdymo terminas?;)
Labas rytas
Oho kiek nestukiu pasipyle
sveikinu ir linkiu lengvu nesiojimu ir gimdymu
asarele54 parašė:
Sveikos visos prisijungusios mamytes.
Del uzkietejusiu viduriu,man labai padeda is vakaro suvalgyti konservuoti vaisiai.…
O gal valgant sviezia-zalia maista, dar lengviau butu? Jame daugiau skaidulu
tik sniukstu nevalgykit bananu ir vakaro, nes jie kietina vidurius
okvit parašė:
Cia mamytes is visur
okvit parašė:
As laukiuosi antro vaikelio. Pirmo belaukiant buvo stipri toksikoze, nuolat pykino, o laukiantis antra karta isvis nera jokiu toksikozes pozymiu, nejauciu pykinimo. Siek tiek del to nerimauju, bet gal nepagristai. Ar yra mamyciu musu tarpe, kurios 7-8 savaiteje vis dar nejaucia pykinimo jausmo?</blockquotPykinimo dar galite sulaukti ;)
As man negerumai prasidejo pries 8 savaite
okvit parašė:
As laukiuosi antro vaikelio. Pirmo belaukiant buvo stipri toksikoze, nuolat pykino, o laukiantis antra karta isvis nera jokiu toksikozes pozymiu, nejauciu pykinimo.…
Nejauciu!
taniuska6926 parašė:
Sweikos mamytessendien taip keistai jauciuosi pikina ir prie bambos kaip digliukais bado ar jum taip buvo ?
![]()
Asmeniskai man, taip nebuvo. Bet esu girdejusi is vienos nestukes apie tokius pojucius. Tik nestumas jau buvo jos ipusejes, kai sake, taip taip jauciasi...
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai