marijuke24 parašė:
Smagu girdeti kad dar cia yra judriu mamyciu..nes jau maniau kad ven ligones
marijuke24 parašė:
marijuke24 parašė:
Na suprantama , kad iš tiesų būna tokių nėštukių nori nenori bloga ir pykina ir rizikinga . Bet jeigu yra gera savijauta kodėl aš pavyzdžiui turiu gulėti ? Nu apsurdas
Man kaip tik geresnė sveikata kai judu , veikiu , pasimiršta visi blogumai , nepatogumai ir pan . Aš su pirmu nėštumu priaugau 28 kg bet prieš gimdymą ir toliau judėjau , vaikščiojau n9rs buvo sunku ir buvo jau 42 sav ir aptinus visa buvau ypač kojos ir nieko , kažkaip nesiskundžiau . Ir dabar guliu su išnarinta koja ir man tiesiogiai daros bloga , mane pykint pradėjo ( dėl ko beje nerimavau kodėl manęs nepykina) , jau nugarą pradėjo skauďėt , jau nuovargis jaučias , nes kuo daugiau guli tuo daugiau apt8ngsti , o to jokiu būdu negalima leisti . Tai vat vos apeidama vistiek stengiuos judėt , nueinu iš kambario į kambarį , valgyt gamint , paskui vaiką ir t.t. Neįsivaizduoju savo gyvenimo lovoj tiesiogiai bloga daros . Greičiau ta koja praeitu noriu į lauką gryno oro , į sodą nuvažiuot ar dar kur , išprotėsiu kitaip
vitaa9 parašė:
Na suprantama , kad iš tiesų būna tokių nėštukių nori nenori bloga ir pykina ir rizikinga . Bet jeigu yra gera savijauta kodėl aš pavyzdžiui turiu gulėti ? Nu apsur…
Man irgi nera kada gulet...buvo cia pora savitgaliu kai pietu nukrisdavau pasnaust,bet siaip nera kada,darbas seimyna namie,plius savos darzoves tik spek suktis...as asmeniskai kuo daugiau guliu tuo didesne ligone....zinoma toms kurioms reikia gulet tos ir guli..dziaugkimes,kad mes galim judet
vitaa9 parašė:
Na suprantama , kad iš tiesų būna tokių nėštukių nori nenori bloga ir pykina ir rizikinga . Bet jeigu yra gera savijauta kodėl aš pavyzdžiui turiu gulėti ? Nu apsur…
As ta norejau paaiskinti..bet juk mane cia apstume..Gerai kad daugiau pasirode mamyciu pilnos judrumo
Pasmane lialius 6 menisiu jam dantukai dyksta..taip pat viskuom domisi pats nevaiksto dar o jau 9 kg..skauda man pilvuka jau 2 dienas gal tesiog maudzia..bet as nepasakysiu juk maziukui mamai reikia gulet ir t.t manau jus supratot mano minti. As isvis nemoku guleti
nors su abejais nestumais ir liepdavo..su pirmu man isvis sake neisnesiosiu ir paskyre gulima rezima..bet as tikejau savim savo jegom bendravau su pilvuku mokiausi dirbau ir isnesiojau iki galo ir dar pati pagimdziau..visi daktarai buvo apake. Tai ta ir bandziau pasakyte mamytems bet grazioi formoi kad viskas slypi musu pasamonei
tai vat
Agnieska09 parašė:
Man irgi nera kada gulet...buvo cia pora savitgaliu kai pietu nukrisdavau pasnaust,bet siaip nera kada,darbas seimyna namie,plius savos darzoves tik spek suktis...a…
Tikrai džiaugiuos ir linkiu visoms sveikatos
marijuke24 parašė:
As ta norejau paaiskinti..bet juk mane cia apstume..Gerai kad daugiau pasirode mamyciu pilnos judrumoPasmane lialius 6 menisiu jam dantukai dyksta..taip pat vis…
Pritariu
Vaikams tai jau tikrai nepaaiškinsi
Manoji žino , kad turės brolį arba sesę bet dar to nesupranta kaip viskas vyksta ir kad mamai sunku yra , bet ką padarysi
Kuo daugiau sunkumų žmogus ištveria , tuo jis stipresnis tampa mano nuomone , bent jau aš vadovaujuos šia taisykle ir stengiuos gyventi gyvai ir energingai
Juk tuo labiau vaikams pirmas pavizdys tra mama ir visko mokosi vaikai pirmiausia iš mamų , mama yra autoritetas , o jeigu mama taip gulės ir spjaus į viską kas užsiims vaiku , kas jį maitins . Gerai kai jau į darželį eina , bet kai serga tai dar daugiau tų lakstymų , nu žodžiu čia viskas į vieną . Žinoma užjaučiu tas mamytes kurioms bloga , bet man bent jau bloga , kai aš guliu ir nieko neveikiu . Lyg toks jausmas organizmas , virškinimas viskas sutrinka ir atsiranda dar dideanis nuovargis ir tada visai negali iš lovos atsistot . NE NE ir NE ( aš čia save įkvepiu) .
Pavydziu toms kurios gali judeti ir gyventi ir toliau iprasta gyvenima. Labai noriu eiti ir kazka daryti, bet dazniausios keliones mano kasdienybeje yra iki tualeto ir atgal i lova. Ne del nuovargio, o todel, kad visur nuo visko bloga ir pykina, ir svaigsta galva, ir tiesiog... Daryk ka nori. Per daugiau nei menesi dar neatradau vaisto nuo to.
Ir nors sutinku, kad nestumas ne liga, bet nuolatinis pykinimas tikrai padaro zmogu ligoniu.
Skaisčiai juoda... parašė:
Šioje grupėje reiktų administratoriaus kokio kuri suregistruotų visas mamas pvz vardas miestas ir terminas. Nes toks jausmas kad mūsų čia milijonas ir neatrenku jau…
Ne milijonas, bet kiek suprantu apie 400?
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai