vitaa9 parašė:
O džiaugies bent ?
Taip nes neblogai auginti tokius maziukus vaikus labai myliu ,esu labai laiminga
vitaa9 parašė:
O džiaugies bent ?
Taip nes neblogai auginti tokius maziukus vaikus labai myliu ,esu labai laiminga
Sankcija parašė:
Turint vaikus labai ir nepagulesi![]()
Ne vien , kad labai nepagulėsi , bet aš apskritai net negulėčiau , na man nėštumas asocijuojasi su laime , tai nu negaliu įsivaizduoti save gulint lovoje
Nu nežinau aš tada save įsivaizduoju kaip kokią jau atgyvenusią , nieko nenorinčią moteriškę
Mama223 parašė:
Taip nes neblogai auginti tokius maziukus vaikus labai myliu ,esu labai laiminga![]()
O iš kirio miesto esi ? Nes mes vienodo amžiaus tai ydomu pabendraut
vitaa9 parašė:
Ne vien , kad labai nepagulėsi , bet aš apskritai net negulėčiau , na man nėštumas asocijuojasi su laime , tai nu negaliu įsivaizduoti save gulint lovojeNu neži…
Aš kai pajudu,nuotaika geresnė buna
vitaa9 parašė:
O iš kirio miesto esi ? Nes mes vienodo amžiaus tai ydomu pabendraut![]()
Mazeikiai o jus iskur ?
Sankcija parašė:
Aš kai pajudu,nuotaika geresnė buna![]()
Pirmu nestumu eijau ir eijau judejau ir judejau nemokejau guleti man nestumas sunkus buvo daznai gulejau ligoninei vistiek ir ten judejau mane bare daktarai, o dabar sunelis nuo7iki 20h eina ir eina jis nepavargsta , nemokeciau per nestumo guleti
ahyyra__ parašė:
sveikos ;)visa diena su mazaja snd filmus ziurejom oras tragiskas antra diena pila kaip is kibiro neina net i lauka iseiti..maciau net visa sav vos ne tokie orai :h…
Svarbu,kad vietoj nestovi
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai