2016.11.18 10:05 (prieš 9 m.)
Tesalija parašė:
Man kažkaip neįtikima, kad poto gali būti lengviau, geriau.. Juk tada pilvelis auga, sunkiau vaikščioti, miegoti, sėdėti..
Aš nesu supermama, tai mane tas diskom…
Ne jūs viena tokia esat. Aš šiuo metu kovoju su prieštaringais jausmais. Vieną dieną labai džiaugiuosi esama situacija ir net neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip, o kitą irgi susimąstau, kiek daug visko pakeist reiks. Kitiems metams buvau susiplanavusi studijas užsienyje, vasarą planavom nemažai keliauti, metines kruiziniam laive švęsti, taip pat su vyru baigėm savo kotedžą įsirengti, pagaliau pasidžiaugėm, kad baigs pinigus ryti, bet pasirodo ne, reiks vaiko kambarį dar daryt.
Ir dėl gimdymo didelės baimės jau ateina, nes žinau, kad skausmui nesu pakanti, net spėjau susapnuoti kaip gimdau, taip pat maitinimas krūtimi gąsdina, nes manosios ir taip labai jautrios. Nu ir žinau, kad kitiems tokios problemos juoko vertos, bet man kartais tikrai sunku susitaikyti su faktu, kad artėjančius porą metų savo poreikius reiks derint prie mažyčio vaikučio norų. Tai va taip ir gyvenu kol kas, dar pas ginekologę nebuvau, tai pati padėtis nėra užtikrinta ir kažkaip automatiškai leidžia į svarstymus pasinerti. Manau, kad tas euforinis džiaugsmas ateis jau po pirmojo vizito pas daktarus.