Ivgor parašė:
Man irgi 20 liepe ateit, ne anksciau
Man taip sake 20 ateit
nes daug geriau bus
Ivgor parašė:
Man irgi 20 liepe ateit, ne anksciau
Man taip sake 20 ateit
nes daug geriau bus
as su antru nestumu prisidirbus buvau...pasidariau savavaliskai prisca 2, nors prisca1 buvo 1:10000 visi...o antra parode dauno sindroma 1 : 400 (panasiai)...nulekiau pas genetike 18 savaite ir kojytes buvo per trumpos...reikejo laukti iki 20 savaites...jau liejau asaras...priaugo tos kojos
Su abiem nestumais kojytes buvo trumpesnes,o 20 savaite daaugo.
Ta dabar eisiu 20 savaiciu ir pora dienu, nenuskubesi niekur
lucky28 parašė:
Nieko neaiskino niekas... idave siuntima ir pasake iki 10 ryto atnesti i laboratorija. Tai uzsidengti tuo diskeliu ir pro ji sysioti? Nepykit nesupratauo vatos …
Man del slapimo paselio tyrimo idave si lapeli ir pasake tiesiog viska atlikti taip, kaip parasyta. Imetu kam nelabai aisku

salsa_too parašė:
Man del slapimo paselio tyrimo idave si lapeli ir pasake tiesiog viska atlikti taip, kaip parasyta. Imetu kam nelabai aisku![]()
manes net paklause ar senai dariau, tai kaip supratau reikia kuo greiciu atvezt
Kas privaciai eina tom daro echo kas karta manau visom. Specialiai todel ir einu privaciai. Pilvo apimti pati galiu pasimatuoti, o ir svarstikles turiu. Niekad taip nk nematuoja man.. tik paklausia ar zinau svori. Kadangi sveriuos daznai visad zinau. Ir ten nesisveriu, uzraso ir tiek. Nlb suprantu kode kiti gyd.poliklinikoje palei senove tik du echoskopus daro...sunku bliam aparata pajungt. Tipo tiek priklauso ir viskas..
Ruta992 parašė:
Tada kaip supratau mano gydytojaturėjo isbegt kažkur, kad net chalato nebuvo apsirengus. Tik pasižiūrėjo greitai kad leliukas gyvas (nes neseniai turėjau nesivystan…
Ai taip man sita irgi buvo mineja kad jei viskas gerai gine paskys. Nes susirinks atsakymus is ten. Tai ryt eisiu dar pasitikslinsiu;) svarbu dabar jusu mazyliui viskas gerai ir auga stiprus ir didelis. ;) as dabar vyra gydau serga angina. ...ir paciai gerkle kasko persti...
Sveikos panelės
džiaugiuosi nes įveikiau pirmą trimestrą
tik va kažkaip kai pasiskaitau apie kūno pokyčius ir pan. tai kaip ir neramu - svoris arba toks pats arba krenta po truputį, o va pilvo nė nematyti. Daryta prieš savaitę echo tai viskas super normose. Ar Jums jau matosi o svoris auga stabliai?
pavasariska parašė:
Man taip pat labai neaiskino.. perklausiau pati, tai nieko ypatingo nereikejo daryt.. Pridaviau taip pat kaip paprasta slapima, nieko neuzaugo ir rami galva.. Manau…
Man sake kad vidurini slapima rytini surink ir tiek. ;)
Laura_89 parašė:
Sveikos panelėsdžiaugiuosi nes įveikiau pirmą trimestrą
tik va kažkaip kai pasiskaitau apie kūno pokyčius ir pan. tai kaip ir neramu - svoris arba toks pats …
Labas, zinok ir man su svoriu tas pats... atrodo valgau valgau o stovi vietoj...
Laura_89 parašė:
Sveikos panelėsdžiaugiuosi nes įveikiau pirmą trimestrą
tik va kažkaip kai pasiskaitau apie kūno pokyčius ir pan. tai kaip ir neramu - svoris arba toks pats …
Man bent jau svoris augt pradejo su pirmu nestumu nuo 20 savaites,pradzioje jis gali sokinet,o paskui kaip pradeda augt,nes juk dabar maziukai tik gramais tesveria,o paskui atitinkamai svoris auga ir del paaugusio mazylio,padidejusios placentos ir vandenu kiekio,kad esu kazkur skaicius kad 10 kg gali vien del situ dalyku priaugt,o ne del to kad skaniai pavalgei ?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai