Indila parašė:
Vakar gime ir musu dukryte - 3,3 kg, 52 cm![]()
Sveikinimai!
Indila parašė:
Vakar gime ir musu dukryte - 3,3 kg, 52 cm![]()
Sveikinimai!
Linakind parašė:
Sveikos mamytes norėčiau paklausti apie epidiūra. Ar pasirinkote gimdyti su epidiūru kaip viskas maždaug vyksta kada ji leidžia? Ir ar už jį reikia mokėti?
…
Didelė diskusija buvo apie epidiūra kokios kelios dienos prieš. Keli puslapiukai atgal pamėginkit pažiūrėti. Pati buvau klaususi, bet nuomonės privedė prie galutinio apsisprendimo kentėti be jo
Dovile94 parašė:
nezn ka daryti maitinsiu nakciai misinuku, nebera pakankamai pieno...vaikas nepasisotina
O kaip nustatyti, kad pienas liesas?
Pasiūlykit dažniau krūtį, stebėkit, kiek ilgai žinda, ar geria godžiai, ar neužmiega po 3min. Iš pradžių tikrai teka liesesnis, atsigėrimui skirtas pienukas, o paskui jau riebesnis pavalgymui. Be to, gali būti augimo šuolis. Pabandykit dar kas jūsų jėgoms
Laurutee parašė:
Atkeliavo ir mūsù princas🤴🏼
Terminas pagal mm buvo balandžio 17d. Bet pipiras sumąstė ateiti balandžio 6 d.
Oij kaip suprantu jus ir įsivaizduoju dėl tokio gimdymo, nes maniškis irgi nenorėjo leistis žemyn, tad teko paplušėti 6h. Bet pavyko išvengti CP.
Kuo daugiau jums sveikatos ir lengvo pasveikimo 🤗☺️
Shine_ parašė:
Ačiū,kad mane apšvietėt 😀
Ydomu ar aš tokias vonias galėsiu darytis jeigu namie net su naktiniais vaikščioti…
Na tai bent vakarais kai jau atsigulsite miegot ar rytais kol dar nepakilot is lovis. Bandykit kazkaip atrast, nes na ten zaizda, butinai turi pabut laisviau...
Filoreta parašė:
Nepamenu kiek dienu po gimdymo kraujuojama. Bet jeigu namie butumet su kokia patogia suknele ir be apatiniu tai niekas neitartu. Taip pat yra kelniu kur nesptempia …
Na kazi ar taip iseis
. Juk ilgai kraujuojama, as bent jau tai gausiau, tai maziau, bet iki visisko pasibaigimo 2menesius. Zinau, kad po cp daug trumpiau kraujuoja dazniausiai.
skorpioniuke321 parašė:
O kaip nustatyti, kad pienas liesas?![]()
Pasiūlykit dažniau krūtį, stebėkit, kiek ilgai žinda, ar geria godžiai, ar neužmie…
Mano brolienei tai atejus kazkokia sesele is akies nustate pirmom dienom, kad atseit nera pieno, ikiso misinuka(jom gal atlyginima moka misiniu gamintojai), o ta is nezinojimo, nuovargio ir pasimetimo patikejo ir baigesi maitinimas. Su antru padovanojau knyga, labai daug domejosi ir viskas buvo super, maitino ilgai ir sekmingai. Nera jokio per lieso pieno, svarbu kad iki galo pavalgytu, vaikutis valgydamas daugiau skatina daugiau gamintis pienuko, svarbu nepasiduot panikom vos tik iskyla kokie nesklandumai.
Shine_ parašė:
Su vyro tėvais![]()
bet juk dar neplysot, gal ir neteks tai nereiks ir nuoga dupcia
vaiksciot. siaip nepavydziu, nors mano uosviai visai simpatiski, bet gyvent su jais nenoreciau.
Indila parašė:
Vakar gime ir musu dukryte - 3,3 kg, 52 cmBuvo iki termino like tik pora dieneliu, vandenys pradejo begti namie ir reguliaresni saremiai nei pries tai daznai bu…
Nuoširdžiausi sveikinimai! Ramių naktelių.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai