kotrynukee parašė:
Prisiduodam ir mes, musu mazasis gime 20d q22:20, 54cm ir 3,660svoris.. Gimdymas buvo begalo sunkus ir ilgas (18,5h), labai skausmingi saremiai ir labai letai kakle…
Sveikinimai 🥳
kotrynukee parašė:
Prisiduodam ir mes, musu mazasis gime 20d q22:20, 54cm ir 3,660svoris.. Gimdymas buvo begalo sunkus ir ilgas (18,5h), labai skausmingi saremiai ir labai letai kakle…
Sveikinimai 🥳
Sveikos būsimos ir jau esamos mamytės. Visas noriu pasveikinti su Šv. Velykom ir kartu pasidžiaugti. Nors terminas turėjo būti Balandžio 28d. , bet vaikelis pasibeldė į šį pasaulėli Balandžio 20d. Tos kurios jau pagimdė linkiu ramiu nakteliu, daug pienelio, o tos kurios vis dar laukia leliuku noriu palinketi lengvo ir greito gimdymo. Maniškiai parengiamieji sarėmiai prasidėjo penktadienį 6 ryto, ir tesėsi iki pat galo kol viskas atsidarė ir jau prasidėjo gimdymas tai teko nemažai pasikankinti, gimė mergaičiukė šeštadienį 11:24 val. ryto. Žinokit, kad ir kaip bijotumėte skausmo viskas ištveriama ir viskas atsiperka iškarto, kai išvystate savo mažyli. Visoms sekmės.
Dios Di parašė:
Sveikinimai 😊 🌷 o aš ko tik nedarau ir veiklos jokios nėra,ananasą visą suvalgiau,nuo ryto namus tvarkiau,šiokį tokį stalą padariau ,vyrą laužiau ir nieko…
Tada liko šiltos vonios procedūra spa. Pagulėkite, mano draugė taip paskatino veiklą.
karoliniutia parašė:
Mūsų vyrukas nesiseilėja.![]()
Bet vat miegoti nebelb nori. Pusę dienos prabudrauja su trumpais miegeliais, bet i…
Pas mane nakti kelias kas valanda, na o diena budraut ilgai nebudrauja, nes pradeda verkt, tada valgo, valgydamas uzmiega, bet buna 5 min, ir tada vel zinda ir jei uzmiega tai mazdaug 2,5 h.
Mažučiucka parašė:
Nu maniske diena dar pamiega,bet ateina naktis ir prasideda dainavimainuo (.) neatsitraukia tada visiskai,tik atitrauki it prasideds serenados ir taip visos nakt…
Na zinokit man nakti panasiai, pamiega, bet vos ne kas valanda kelias, o zinda ir koki pusvalandi. Buna uzmiegu gal pirmiau nei mazgis, miegam abu, nes nespeciau gal is lovytes kilot, be (.) niekaip nemiegotu manau
O man panika, kad mazius alkanas isvien, kad gal but svorio nepriauga. Is ligonines isvaziavom beveik 400g numete. Diena miega geriau nei nakti, valgo labai daznai, o kartais kaip soske ciunkina, uzeina riksmai tada isvis kruties neima, nors matau, kad valgyt nori. Nakti beveik nepaleidžia (.)(.) kas val kelias. O krutis neatrodo pilnos 😭
Rami. parašė:
Tada liko šiltos vonios procedūra spa. Pagulėkite, mano draugė taip paskatino veiklą.![]()
Teks imtis ir šio varianto
Dios Di parašė:
Teks imtis ir šio varianto![]()
![]()
Dar iki termino pora dienu 😊 gal nori gimti butent balandzio 23 😊
Bailerina parašė:
Dar iki termino pora dienu 😊 gal nori gimti butent balandzio 23 😊
Man atrodo jis nesiruošia nei 23 d.gimti,
bent būtų kokie nors požymiai ,o dabar nieko ,o 23 d. man su siuntimu reikia vykti į GN,taip nesinori jokių skatinimų
Dios Di parašė:
Man atrodo jis nesiruošia nei 23 d.gimti,bent būtų kokie nors požymiai ,o dabar nieko ,o 23 d. man su siuntimu reikia vykti į GN,taip nesinori jokių skatinimų …
Aš irgi skundžiausi, kad visiškai jokių ženklų 😄😄 jokių nebuvo ženklų ir tiesiog šeštadienį staiga viskas užėjo 3h nakties, tad tikrai nusiraminkit, atsipalaiduokit ir sulauksit tos dienelės galbūt greičiau nei jums atrodo 😊😉
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai