vis08 parašė:
Sveikutes 🙂 Ar yra tokiu, kuriom buna maudzia pilvo sona? 🤔 Israse dakatare magnio... Bet nelabai patikimai man daktare atrode, o pas ta kuria lankysiuosi visa nest…
Man sakė, kad dėl geltonkūnio cistos taip yra
vis08 parašė:
Sveikutes 🙂 Ar yra tokiu, kuriom buna maudzia pilvo sona? 🤔 Israse dakatare magnio... Bet nelabai patikimai man daktare atrode, o pas ta kuria lankysiuosi visa nest…
Man sakė, kad dėl geltonkūnio cistos taip yra
Na pasidžiaugsiu ir aš, nes pergyvenau savaotę tepliojinų ir nerimo
Mano rezultatai po maždaug 4 dienų progesterono vartojimas. HCG nuo maždaug 6000 iki 10000 ir PRG nuo 13 iki 45 nmol/l. Žinoma, galutinė diagnozė gydytojos bet bent jau šiandowm aš planuoju švęsti ir džiaugtis! Ačiū Jums už patarimus ir kitoms patarimas - nelaukit jei tepa ir iš karto eikit darytis tyrimų. Pati gailiuosi kad ilgai laukiau, tik guodžiuos tuo, kad atrodo jog ne per ilgai
akwi parašė:
Na pasidžiaugsiu ir aš, nes pergyvenau savaotę tepliojinų ir nerimoMano rezultatai po maždaug 4 dienų progesterono vartojimas. HCG nuo maždaug 6000 iki 10000 ir…
Va kaip smagu!
As siandien buvau vėl pas daktare. Laikas 6 savaites ir 4 dienos. Pagaliau pamačiau plakancia sirdute. Net apsiverkiau is laimes kad pagaliau viskas gerai. Tik teks ir toliau vaistus vartoti. Sekantis apsilankymas po dviejų savaičių, tai jau laukiu nesulaukiu kada vėl pamatysiu mažiuką...
Magnifita parašė:
Merginos ar tai normalu , esu 5 sav ir 5 dienos po Fet, ir dabar pradėjo kartu su Crinono želė eiti kažkokie nešvarumai bet neįspūdingai daug ir ne kaskart kai lank…
As po ivf,tai tas gelis ir turi eiti,o kazkokie juoduliai ar rudi dariniai,normalu,svarbu ne kraujas,o visa kita,tai cia tiesiog valosi
viena karta buna kaip varske jis iseina,kita karta skystesnis,viskas gerai ;)
Bengi parašė:
As po ivf,tai tas gelis ir turi eiti,o kazkokie juoduliai ar rudi dariniai,normalu,svarbu ne kraujas,o visa kita,tai cia tiesiog valosiviena karta buna kaip var…
Ačiū tau , nusiraminau, nes taip visko bijau dabar , net vyras jau šaukia ar baigsiu panikuoti .
Magnifita parašė:
Ačiū tau , nusiraminau, nes taip visko bijau dabar , net vyras jau šaukia ar baigsiu panikuoti .
Normalu truputi papanikuot,bet as visko nebijodama klausiu savo gydytojos ir man iskart ramiau
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai