Baby parašė:
Sveikos. Gal žinot ką reiškia graviditas in suspitio?![]()
Ne. Bet jei pas jus tokios išvados, tai geriausia pasitikslinti pas gydytoją.
Baby parašė:
Ne. Bet jei pas jus tokios išvados, tai geriausia pasitikslinti pas gydytoją.
Baby parašė:
Įtariamas nėštumas
Nsoo parašė:
As per abu nestumus naudojau alyvuogiu alieju, maximoj 10 e kainuoja didele bonka. Tai tos visos bonkos visam nestumui uztenka 😂. Ir nei vienos strijos neatsirado. …
Įdomu 😳 o jums jis gerai isigerdavo i oda? 🙂 nes man net kokosu aliejus greitai neisigeria ir paskui vaikstau lipni
Man pamaudena sonus, ir nugaros apacia truputi, bet kolkas labai nepergyvenu. Man pas gydytoja lapkričio 12d. Bus mazdaug 8 savaites, ir tai galvoju ar ne per znksti uzsirasiau
O nestumo metu as tepliojausi kazkokiu spec losijonu jau net nepamenu kokiu, bet nei vienos strijos neturiu
siam nestumui noretusi kazko naturalesnio, va kokosu aliejaus nebandziusi
bet ji speju ant slapios odos tepti?
swizze_vk parašė:
Sveikos mums 8 savaites. Rytais buna ryskiu geltonos spalvos tokios isskyru.. jau dvi savaites taipar verta sunerimt?
man buvo pirma savaite po mm neatejimo, paeme tepinele, bet sake tikrai ne kazkokia infekcija,nes buna ziaurus kvapas. Po geros savaites praejo. Daktare sake,kad yra normalu tokios ir ju per visa nestuma bus dar tikrai, viena karta daugiau,kita karta maziau
Fabe parašė:
Įdomu 😳 o jums jis gerai isigerdavo i oda? 🙂 nes man net kokosu aliejus greitai neisigeria ir paskui vaikstau lipni![]()
Isigeria, bet kvapas lieka. Tai visa nestuma ir kvepedavau riebaliukais 😂😂😂😂😂
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai