Liuka parašė:
Aš iš maximos pirkau akinius, bet lb nepatogūs, smarkiai spaudžia, gal per mažus paėmiau. Bet ežere neskatinu nardyti, kažkaip brudna man 😀 mes vėl pradėjome basein…
O kur tokiems mažyliams yra baseino užsiėmimai?
Liuka parašė:
Aš iš maximos pirkau akinius, bet lb nepatogūs, smarkiai spaudžia, gal per mažus paėmiau. Bet ežere neskatinu nardyti, kažkaip brudna man 😀 mes vėl pradėjome basein…
a_uk parašė:
Mes lankome Šeimos gerovės centre. Kovinukams yra patogūs laikai vakare, jei tėveliai dirba. Grupės yra pagal amžių, iki 3 metų su vaikais kartu baseine turi būti vienas iš tėvų 🙂
rugeveja parašė:
Sparniukus pabandykiteManiskis irgi isdykes vandenyje, sokineja, plaukia, panerti bando. Tai su sparniukais labai patogu siausti. Dabar ieskau jam akiniu nardy…
Sparniukai tai cia tos kur ant ranku maunas? Nes mano net dickis nemegsta ju, nes neislaiko ant virsaus. Siandien karjere mazoji isbande brolio rata, tai turbut reikes po truputi bandyt daugiau jai isbandyt save
neringoselis parašė:
Sparniukai tai cia tos kur ant ranku maunas? Nes mano net dickis nemegsta ju, nes neislaiko ant virsaus. Siandien karjere mazoji isbande brolio rata, tai turbut rei…
Taip, buna tokiu kurie ratos formos yra. Tai jie laiko geriau, nes pripusti is visu pusiu, ne tik sonu. Bet turbut cia kiekvienam kas patogiau 🤷♀️ maniskiai pvz rato nera tureja, abu su sparniukais. Vyresnele jau moka plaukti, tai nebereikia.
I.D.O.L. parašė:
Nepasimetusi, gal galit pasakyti kokia gelezis geresne vaikui? Jus turit daug patirties tuo klausimu 🙈😃
Cia a_uk reikia klausti 😊 kiek supratau tecnofer bambini viena geriausiu. Pirkau dar tothema, bet nu negeria manoji nieksele 😀
rugeveja parašė:
Taip, buna tokiu kurie ratos formos yra. Tai jie laiko geriau, nes pripusti is visu pusiu, ne tik sonu. Bet turbut cia kiekvienam kas patogiau 🤷♀️ maniskiai pvz ra…
Pas mus didelis pasiekimas, kad sunus noriai maudos😄 . Jam net ir dabar labai nepatinka kai veidas suslampa. Maniskis su liemene dabar maudos, mokos rankom, kojom plaukt, tai tuos sparniukus galvoju det tik kitais metais. Jis toks bailiukas ant visokiu dalyku, kad ji reik pratint labai po truputi
Nepasimetusi parašė:
Jus visos zinot musu nevalgymo reikalus. Tai sia savaite Ema nusilupo ir suvalge VISA BANANA![]()
![]()
Nepasimetusi parašė:
Jus visos zinot musu nevalgymo reikalus. Tai sia savaite Ema nusilupo ir suvalge VISA BANANA![]()
![]()
Sunku net isivaizduoti, kad tai daug😊 Coliuke!
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai