..IEVA.. parašė:
Mano pilvas toks pat, bet as tepu bio oil ir jokiu striju nesimato kol kas, nors tempimas nezmoniskas buvo
As irgi juo tepu..
..IEVA.. parašė:
Mano pilvas toks pat, bet as tepu bio oil ir jokiu striju nesimato kol kas, nors tempimas nezmoniskas buvo
As irgi juo tepu..
Aukselis1 parašė:
Damutes nebesuprantu... pirmas leliukas, o jau pilvukas jets... na , kaip ir daktare sake, nuo 7savaites srijos.. nesiosi dideli arbuziuka!🙄🤗 jau issivaizduoju kas …
Noviki parašė:
Sakykit ar priklauso turint darzelinuka puse dienos rugsejo 1
priklauso tik jei vaikas jau eina į priešmokyklinę, jei mažesnis - nepriklauso
Aukselis1 parašė:
Damutes nebesuprantu... pirmas leliukas, o jau pilvukas jets... na , kaip ir daktare sake, nuo 7savaites srijos.. nesiosi dideli arbuziuka!🙄🤗 jau issivaizduoju kas …
Kristina_Ka parašė:
Pas mane toks nei jis yra, nei jo nėra![]()
Nu koks grazutis va.. normalus pilvuks.. pas mane jau kaip kokiam 4-5 menesi. Kas poto bus ojej😂😇
Aukselis1 parašė:
Nu koks grazutis va.. normalus pilvuks.. pas mane jau kaip kokiam 4-5 menesi. Kas poto bus ojej😂😇
Negali nė viena čia žinot, koks jis bus ir kada iššoks
Aš tai su maistu dar labai apsileidau.. valgau viską, ko noriu beveik, o noriu ne pačių geriausių dalykų
Tai riebalinis sluoksnis labai padidėjo, jei ne jis, išvis nekažkas matytųsi
Kristina_Ka parašė:
Negali nė viena čia žinot, koks jis bus ir kada iššoksAš tai su maistu dar labai apsileidau.. valgau viską, ko noriu beveik, o noriu ne pačių geriausių dalykų :…
As labai mazai valgau.. ir tai viskas, prievartos metu.. kitaip butu negerai.. valgau i diena viena karteli, daugiau stengiuos koki jogurta, ar vaisiu kazka... 🙄
Aukselis1 parašė:
As labai mazai valgau.. ir tai viskas, prievartos metu.. kitaip butu negerai.. valgau i diena viena karteli, daugiau stengiuos koki jogurta, ar vaisiu kazka... 🙄
O jetus, aš galėčiau valgyt ir valgyt
Ir traukia ypač nelabai geri dalykai, kaip bulvės, saldumynai ir pan
Stengiuosi labai valdytis
O jums tada bus didelis pilvūzas, jei net tiek mažai valgant jis toks
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai