kokosinissausainis parašė:
Susimaišiau ir tiek, nieko tame blogo nematau😃 tam ir esam žmonės, kad klystume ir pasimokytume👏
Tai ka ir sakau, visiema visko buna, klysti zmogiska 😊
kokosinissausainis parašė:
Susimaišiau ir tiek, nieko tame blogo nematau😃 tam ir esam žmonės, kad klystume ir pasimokytume👏
Tai ka ir sakau, visiema visko buna, klysti zmogiska 😊
nesidomek parašė:
O kaip savijauta, kurioms plius minus 10sav ar nepamaudzia pilvo? Ar neatsirado kazkokiu kitokiu nauju pojuciu? 😁
Man siek tiek vakar maude pilva
Bet kitokiu pojuciu nejaucii, tik gal isskyru padaugejo. Ir kazkaip pradejo daugiau pykinti 😐 Darbe nuo kvapu tai tik vaikstau ir ziaukcioju 😂
Mergyte24 parašė:
Man siek tiek vakar maude pilvaBet kitokiu pojuciu nejaucii, tik gal isskyru padaugejo. Ir kazkaip pradejo daugiau pykinti 😐 Darbe nuo kvapu tai tik vaikstau i…
Oj suprantu pilnai, pykinimas mano kasdieninis draugas 😂 siandien man ir maudzia truputi pilva, kartais uzeina tas maudimas, kartais visai jo nebuna, nors ir magni geriu, bet turbut tiesiog gimda pleciasi ir pan 😊
nesidomek parašė:
Oj suprantu pilnai, pykinimas mano kasdieninis draugas 😂 siandien man ir maudzia truputi pilva, kartais uzeina tas maudimas, kartais visai jo nebuna, nors ir magni …
Man buna nuo vaiksciojomo ilgo. Nes darbas stovimas, tai visas 8h vaikstau 🙂 As tik folio rugsti geriu,gydytoja daugiau nieko nesiule
Sake arba vitaminus nesciosioms
Bet ir folio rugstis tinka

Gintare12 parašė:
Mergaites,gal buvo kuriai?
Ziaurus sausumo jausmas nosy,net skauda kvepuot,slogos nera,ka daret? Katik parsiv…
Bijau kad Jums juros vanduo dar labiau gali issausinti gleivine, nenorit pabandyti kokio migdolu aliejaus? Ar kokosu? Gal koki riebu tepaliuka turit (pvz. Nisita)? As visada naudoju prie slogos siuos dalykus, kad visiskai neissausetu nosies gleivine🙂
Vikute12 parašė:
Sveikos Merginos!!! ☺️ Noriu jūsų paklausti ar tai yra normalius cukrus ryte 😥 žinokite aš tiek pasiskaičiau kad net bijau vieni sako taip negali būt kiti sako čia …
Gal daugiau Jums pakomentuotu gestacinis diabetas (nesciuju diabetas) grupeje.
As ir pati laukiu vizito pas endo, nes rytinis cukrus buvo 5.2.. jauciu kad cukraus registravimas ir manes laukia, bet vizitas tik 04.10😐
Without parašė:
Sveikos merginos! Siandien nemenkai maudzia nugaros apacia, turejau nesivystanti gruodzio menesi.. gal dar kuriai taip yra? Labai neramina tas jausmas...![]()
Man šiandien nugara irgi skauda, bet ne žemai. Rašo, jog normalu nugaros skausmai dėl hormoniniu pokyčių, ypač jei yra buve kokie nusiskundimai dra prieš pastojant. Bet žinau, jog gali būti ir persileidymo požymis, jei labai intensyviai skauda😔 bet aš turejus nesivystantį ir jokiu skausmų nebuvo, tai tie visi simptomai ir jų dingimai ir panašiai nėra nei garantas, kad viskas gerai, bet nėra ir nuosprendis, jog viskas blogai. Vykit blogas mintis šalin, viskas turi būti gerai🌷
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai