waiwa1401 parašė:
Kodel reikia derinti? Vieni draugai taip siderino savo berniuku vardus, kad iki siol visi maišo kuris yra kuris😄 pas mane ir yra vyresnelis ir bus dvynukai, aš deri…
O jau zinot ko laukiat?
waiwa1401 parašė:
Kodel reikia derinti? Vieni draugai taip siderino savo berniuku vardus, kad iki siol visi maišo kuris yra kuris😄 pas mane ir yra vyresnelis ir bus dvynukai, aš deri…
O jau zinot ko laukiat?
Saulute@ parašė:
Merginos tos kurios jau ne pirmo leliuko laukiat ar matosi pilvukai jau? Mano tai isipucia kaip arbuzas,nors as ta pilva turejau visada.
Mano pilvas jau yra ir nemažas ypač vakare😄
Airisė parašė:
O jau zinot ko laukiat?![]()
Ne dar nežinau, laukiu 18 savaitės echo, tikiuosi pamatys😊 o jūs jau žinote gal?🙂
Beatrissss parašė:
O kuri nors jau galvojote apie vardus? Man tokia mintis kilo kokia diena reikltu pagalvoti keleta variantu bet bijau kad vel vyras uzprotestuos 🙄🤪
Su vyru kartu esam jau 10 metų, pradėjom draugauti labai jauni
Tai dar iki vestuvių buvom išsikalbėję apie ateitį, šeimą, vaikus ir net vardus ar būrelius!
Labai užtikrinti visada dėl berniuko vardo buvom, o mergaitės dar tooks ne iki galo... Ir ką jūs manot, mūsų pirmagimis bus berniukas!
Tai dėl šio punkto mums visai ramu
juratinka1 parašė:
Tai va reikia, kad būtų didesnis vežimas, nes ir aprengti siltai reiks ir užkloti, dar gerai kad būtų storesnis ar kaip kad didesnė apsauga nuo vėjo..
Tai tie lopšiukai gan dideli 🙂 Ir ten kaip būdoje jie guli, tai visi šiltučiai būna, apsaugoti nuo vėjo 😁Mūms atidavė avikailio voką, tai iš vis pasaka, net žieminio kombio nepirkau, visą žiemą net ir per didelius minusus su plonesniu kombiuku vaikutis visada kaip pyragėlis, o aš jau nušalus ir veido nejaučiau 😁 Sportinukas irgi didelis, vienu metu norėjau Literax Air pirkti dėvėtą, labai ant bangos jie buvo, bet galiausiai ir su šiuo įsivertėm, ir prie jūros nusivežėm, nors per jį ir vaiko daiktus neliko vietos automobilyje mūsų daiktams 🙈
juratinka1 parašė:
Ech, vargas čia su tais cukrais 🤨😁 aš nežinau kiek rytais matuojuosi man niekad nebuvau aukščiau 5, bet va ta karta kai dariau tyrimus pas daktare buvo pakilęs 😁 na…
Man rytais 4,3 sais
Kanele parašė:
Plaukuotumas baisiai ant pilvo padidėjo 🙄
As tai sausainius labai kapoju, kazi kada kitas kraujo tyrimas, tikiuos dar nebusi…
Kazkada bandziau bet bisad maisau apskritimas berniukas?
Saulute@ parašė:
Merginos tos kurios jau ne pirmo leliuko laukiat ar matosi pilvukai jau? Mano tai isipucia kaip arbuzas,nors as ta pilva turejau visada.
Matosi ir dar kaip, aš dar po pirmo nėštumo turėjau +5 kg., tai ir taip neturėjau plokščio pilvo kaip ankščiau, tai dabar jau senokai iššokęs, prieš 12 sav. jau matėsi 🙈
Beje, kaip su darbdaviu baigėsi istorija? Kiek pamneu, pareigas siūlė keisti 😐
Ssssaulute parašė:
O del vezimu nezinau kodel,bet man va sitas uzstriges modelis. As pries tai pirmajai sportine
Jo sitie grazus
Beatrissss parašė:
Man rytais 4,3 sais
Amm kiek pamenu brūkšniukas berniukas, o apskritimas mergaitė
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai