Pucci parašė:
As tai niekur neskubesiu, dabar visi kaip isproteje puls pirkti, geriau veliau nueisiu ir nusipirksiu 🤔
As turiu is praeito nestumo, kelnes tinka, timpos tinka turiu pora sukneliu lemeneliu manau uzteks
Pucci parašė:
As tai niekur neskubesiu, dabar visi kaip isproteje puls pirkti, geriau veliau nueisiu ir nusipirksiu 🤔
As turiu is praeito nestumo, kelnes tinka, timpos tinka turiu pora sukneliu lemeneliu manau uzteks
Beatrissss parašė:
As tuki turiu tik labai sena pries 10 metu sesuo paliko is po sunaus. Puikiai islaikytas, miskais ir blogais keliais bei per pusnis vaziuojabtis. Ir mano vaikas pui…
Mes tokią pačią senieną turim
sueis ir dar vienam
Sarune27 parašė:
Mes tokią pačią senieną turimsueis ir dar vienam
![]()
Galvojau gal pirkti tokios pat vaziuokles tik balta nes maniau kad mergaite bet dabar daugiau tiketina kad berniukas manau suseis ir senas.
Sarune27 parašė:
Mes tokią pačią senieną turimsueis ir dar vienam
![]()
Seniena? Mano svajoniu vezimas! 😂
Beatrissss parašė:
Kaip sekasi reguliuoti cukraus kieki kraujyje? Uz 15 min reikes eiti patikrinti
Aš matavau šiandien tai buvo lygiai 5, tai pakilo biski, vakar nesusivaldziau suvalgiau plikyti sausainių ir 2 saldainius 😁 sakykit kai išrašo juosteles ar ir adateles duoda ar kaip? Ar jūs po kiekvieno keičiant adatele? Aš tai taip 😁
Beatrissss parašė:
O kuri nors jau galvojote apie vardus? Man tokia mintis kilo kokia diena reikltu pagalvoti keleta variantu bet bijau kad vel vyras uzprotestuos 🙄🤪
Anei vieno vardo neturim. Visiskai jokiu minciu. Reik derinti tarpusavyje ir prie vyresniosios dukters. 🤷🏼♀️
Mes seniai jau sugalvoję vardą jei turėtume mergaitę, o kai sužinojau, kad laukiuosi, tai pokštaudami ir berniukui išrinkom, manau nebekeisim 😊 berniukui, tai man beproto sunku išrinkti 🙈 norisi trumpo ir vyriško 💪 visi tie Majai, Kajai, Kiprai ir t.t. man visai nelimpa (tik neįsižeiskit niekas, kieno vaikučiai turi tokius vardus, čia gi skonio reikalas 😉). Renkant vardą visada galvoju, kaip jis skambės, kai mažylis ar mažylė bus jau solidi(-us) moteris ar vyras. Pvz. neįsivaizduoju suaugusio vyro, kurio vardas Pijus 🙈 tarkim jis įmonės direktorius ar statybininkas, na niekaip galvoje nesutelpa ir nedera 🙈
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai