Koksiuke parašė:
Merginos ar jūsų neužpuolė nepageidaujami plaukeliai?aš net išsigandau, net ant pirštų auga ir jie netrumpi...😪
Žinok aš pastebėjau, kad man ant pilvo padidėjo plaukuotumas! Vis žadėjau čia klaust ar dar kam yra tokia nesąmonė.
Koksiuke parašė:
Merginos ar jūsų neužpuolė nepageidaujami plaukeliai?aš net išsigandau, net ant pirštų auga ir jie netrumpi...😪
Žinok aš pastebėjau, kad man ant pilvo padidėjo plaukuotumas! Vis žadėjau čia klaust ar dar kam yra tokia nesąmonė.
ievauoga parašė:
Va va, aš irgi suku galvą. Iš pradžių jau buvau nusprendus, kad pirksiu naują, brangų, bet po to pradėjau galvot ar verta.. pats bjauriausias metų laikas. O aš dar …
Aš irgi kažkaip taip galvoju, gal geriau investuoti į gerą sportinuka,, net nežinau, žinoma galbūt koki padeveta įsigyti po namus vežioti 😁😂
Koksiuke parašė:
Man auga spuogai ant slaunu😂hormonai, nes su praeitu nestumu buvo tas pats
ievauoga parašė:
Man irgi ant pilvo 🤨😁
carolyyte parašė:
Skaiciau kad lyg atsidarys akropoliai, tai bus galima nueit i h&m nesciosiom rubu pasiziuret, nereiks siustiso gal dar kazkurioj parduotuvej buna? Nes zina…
Kai atidarys,tai daug kas eis pirkti. Nebijot?
Melyna123 parašė:
Kai atidarys,tai daug kas eis pirkti. Nebijot?
As tai niekur neskubesiu, dabar visi kaip isproteje puls pirkti, geriau veliau nueisiu ir nusipirksiu 🤔
Koksiuke parašė:
Visas pilvas plaukuotas ir tokie ilgi,o dar ir usai auga😂
Saulute@ parašė:
Visas pilvas plaukuotas ir tokie ilgi,o dar ir usai auga😂
Košmaras su pincetu pesioju nuo pilvuko, ir vienas plaukas ant smakro auga 😁😁
Kisulita parašė:
Eina sau, kaip ilgai 🤷♀️ Aš vos savaitę išlaukiau, o čia mėnesis 🤦♀️ Reik tikėtis, kad jau kitą savaitę tikrai bus 🤞
Sveiki, o per kiek laiko atėjo atsakymas? Mes ten pat darėmės, aš jau žiauuuuriai nekantraujuuuu...
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai