manosvajonetu parašė:
O kaip sekasi jums su sėdėjimu?
Viena pasėdi, bet ne daug, o ant kelėnų, prilaikant tik per pilvą tai kuo puikiausiai sėdi
manosvajonetu parašė:
Viena pasėdi, bet ne daug, o ant kelėnų, prilaikant tik per pilvą tai kuo puikiausiai sėdi
manosvajonetu parašė:
Sedi jau kai pasodini pvz ant lovos ar zemes ir ilgai, pati savarankisai atsiseda kai kojytes prilaikai.
Labai fiziskai sustiprejo per paskutines savaites, ropoja po visus namus😀 jei nesigauna ropoti tai nusiridena - iki tikslo😂
Pipiriuke parašė:
Kaip jums su pampiu keitimu? Verciasi, raitosi kaip vikšriukas, vos pavyksta uždėt 😬🥴
"Kelk žopka" - pakelia ir juokiasi🤣🤣 tai labai lengvai vyksta viskas😄 jam juokinga🤷🤣
luka li parašė:
Sedi jau kai pasodini pvz ant lovos ar zemes ir ilgai, pati savarankisai atsiseda kai kojytes prilaikai.
O ėjot į mankšteles, namie daug treniravotes ar tiesiog pati išmoko sėdėt ir ropot? ( ne šliaužt, o ropot?)
Pipiriuke parašė:
Kaip jums su pampiu keitimu? Verciasi, raitosi kaip vikšriukas, vos pavyksta uždėt 😬🥴
Ramiai pasikeičiam. Kartais verčias, bet syki atvertus ir vėl guli rami.
Tirli pirli parašė:
O ėjot į mankšteles, namie daug treniravotes ar tiesiog pati išmoko sėdėt ir ropot? ( ne šliaužt, o ropot?)
Ejo i manksteles nuo 2,5 men iki - 4 beveik, po to i baseina vaikstom. Namuose taip pat mankstinam bent po 10 min per diena.
O ir pati nuo gimimo stipri, pirmomis savaitemis jau galejo siek tiek galvyte pakelti.
Dabar labai daug laiko ant zemes laikau per diena, kad mokintusi ropoti. Padeda zaislai ismetyti ant grindu, yra tikslas juos pasiekti, tai zodziu duoda vaizdu geru😂 ridenasi po kokius 4 kartus iskart, pasiekia siena ar sofa atsispiria ir bando ropoti😅
Aisku tie zaislai dainuojantys, barskantys paprasti jau neidomus☺️
Su sedejimu persilauze irgi pries kokias 2 sav, kai pradejau maitint kedutei.
Maliuska parašė:
Ar yra kas prekiauja dentinox geliu dantukams? KAUNE? Jei ne Kaune tinka kas siunčia
Vaistinės prekiauja ir Kaune ir ne tik 😄 jau 2sav kai grįžęs į prekybą 👌
Pipiriuke parašė:
Taaaip, pas mus tas pats, dedu tada kelnaites o ne užsegamus, greičiau gaunasi. Bet tiesa, sunku kol pagauni, tenka ir dainuot ir žaislus rodyt ir viską daryt kad tik ramiai minutę pagulėtu 😀
aura.aurelija20 parašė:
Aš turiu irgi guzeli maža labai, nei man jo skauda nei ką. Ismasažuoti nepavyko. Kažkaip nesuku galvos. Jau prieš 3menesius jis man atsirado
Aš buvau vakar pas ginekologė, kad apžiūrėti, penktadienį einu echo darytis
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai