Gintarees parašė:
Riesutus valgiau :/
Tai labai realu, kad nuo ju.
Gintarees parašė:
Riesutus valgiau :/
Tai labai realu, kad nuo ju.
Tirli pirli parašė:
Buvom šiandien pasitikrinti. Tad esam 7450g ir 67cm 😊 per 2 mėn priaugom 1200g beveik😊 ir 6cm 😊
Mano mergaitei uz savaites 6 men, tai jau yra 74cm - 10kg😀
Megsta daug miegot ir gerai valgyt - tai auga kaip ant mieliu☺️
luka li parašė:
Oa ne vieni čia mes palei 10kg 🤣🙈 tik maniškis nėra didelis miegalius, pramiegojo gerai tris mėnesius, o po to baigėsi 🙂 prieš porą savaičių pradėjo kietą maistą valgyt, o šiaip žinduklis 😉
dytee parašė:
Mes vakar buvom 6 pas gyd. Ugis 68cm svoris 7.500kg❤️
Mūsų vaikinas 69cm ir 7.540kg
labai panašus 🤗
luka li parašė:
Tikrai kaip ant mielių 😀 manoji ir pastaruoju metu daug valgo, tad pradedu primaitinti, nes matau, kaip jai mano pieno tiesiog per maža, nori viską ragauti😊
Mamytės, kurių vaikučiai daugiau svorio priauga (pvz mes antrą mėnesį 2 kg priaugom, 5-ių mėnesių buvom 68 cm, 8350g), kaip reikalai su vitaminu D?
Endokrinologe jau du mėnesius rekomenduoja 4 lašus, nes sparčiai paaugo, o ir pakaušis pratrintas. Beto kovidu neseniai visi prasirgom tai ir jis sakė visą vitaminą D sunaudoja.
BrigitaK. parašė:
Mamytės, kurių vaikučiai daugiau svorio priauga (pvz mes antrą mėnesį 2 kg priaugom, 5-ių mėnesių buvom 68 cm, 8350g), kaip reikalai su vitaminu D?
Ziurint kaip maitinat. Kol mp maitinau tai 2 lasiukai kasdien.
Misinuku maitinat isvis kas antra diena tik duodu, nes misinuke yra vit D - taip rekomendavo gydytoja.
Gydytojo klauskit manau.
luka li parašė:
Ziurint kaip maitinat. Kol mp maitinau tai 2 lasiukai kasdien.
Misinuku maitinat isvis kas antra diena tik duodu, nes misinuke yra vit D - taip …
Mp maitinu. Endokrinologės rekomendacijos klausau tai duodu 4 lašus. Tik įdomu ar kas nors irgi duodat daugiau nei du lašus.
Vadve parašė:
Oa ne vieni čia mes palei 10kg 🤣🙈 tik maniškis nėra didelis miegalius, pramiegojo gerai tris mėnesius, o po to baigėsi 🙂 prieš porą savaičių pradėjo kietą maistą va…
O kokį kietą maistą valgo? Jau turi dantukus?
BrigitaK. parašė:
Mp maitinu. Endokrinologės rekomendacijos klausau tai duodu 4 lašus. Tik įdomu ar kas nors irgi duodat daugiau nei du lašus.
As duodu dabar po 3, pries tai po 5,su nuolatine gyditojo prieziura, nuo gimimo geriame didesne doze.
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai